hvordan man laver et flashdrev bootbar som en diskette

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-24

Floppy drev er blevet stadig mere forældet , da mere robust og kraftfuld alternativer flyttede ind i elektronikken feltet . Dette har øget behov for computerbrugere til at gøre andre lagringsmedier former i stand til at udføre de opgaver , når der er tildelt ældre diskettedrev . Mange bundkort omfatter mulighed for opstart fra USB- drev . Dette gør at sætte software som diagnoseværktøj på drevet og køre dem , mens systemet starter . Der er en enkel måde at gøre et flashdrev bootbar .

Du skal bruge:
Flash drev


1
Sørg for at sikkerhedskopiere alle oplysninger fra flashdrevet , hvis du ikke allerede har . . Formatering af flash- drev vil slette alle data, der lagres i det.
2 .
Tryk på " vinduer "-tasten på tastaturet samtidig med bogstavet " R " på tastaturet for at få køre kommandoen . I tiden kommandovinduet skriv " cmd " for at få kommandoen konsollen .
3 .
Skriv " diskpart " i kommandoprompten . Ved at gøre dette, vil et nyt vindue, åbner op oven på den forrige. Skriv nu " list disk " i diskpartitionen kommandoprompten , og tryk på "enter ". Find nummeret på den harddisk , der i øjeblikket sat op til at din flash -drev . Skriv " select disk # ", hvor " # " refererer til antallet af disken , som du ønsker at formatere . Tryk "enter "for at fortsætte .
4 .
Skriv " rene " og tryk enter til at tørre flashdrev af alle de filer får det til at vende tilbage til en uformateret tilstand . Skriv " skabe primær partition "og tryk "enter ". Dette vil formatere USB- flash- drev. Type " vælge partition 1 " og tryk på "Enter " og derefter skrive i " aktiv "og tryk " Enter " igen .
5 .
Formater flashdrev ved at skrive i " format=fs=FAT32 "og tryk " Enter ". Drevet vil nu blive formateret og klar til brug . At tildele drevet et brev du skal skrive i " tildele ", og tryk derefter på "enter ", og derefter skrive i det brev, som du ønsker at tildele til flash -drev . Når du er færdig med at drevet er nu bootable og du er i stand til at tilføje programmer og andre data til det drev, du kan få adgang til via DOS .


Previous:nothing Next:hvad er forskellen mellem SDRAM & RDRAM ? 

Kommentarer

Code:
change