hvordan man programmerer dine favoritter på en Microsoft-tastatur

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-20

Hvis du har en begrænset mængde tid at bruge på computeren , eller er bare på udkig efter en måde at gøre livet nemmere , kan du ønsker at lære dit tastatur genveje . En sådan genvej er at tilføje til din " Foretrukne " ved hjælp af din Microsoft-tastatur . Brug af denne genvej er temmelig let og kan måske spare dig tid og kræfter

Du skal bruge: .
Microsoft tastatur


1
Gå til det websted, du . er interesseret i at tilføje til din " Foretrukne " liste . Når du er der , skal du trykke ned på begge "Control "og " D " knapper på din Microsoft-tastatur på samme tid .
2 .
Kig på det felt, der dukker op på skærmen, når du trykker på disse knapper . Det skal vise dig navnet på hjemmesiden og spørge , om du ønsker at føje den til dine favoritter .
3 .
Tryk på " Færdig " knappen, hvis du vil tilføje den side du bogmærke til din " Foretrukne " liste . Alternativt kan du trykke på " Annuller " knappen , hvis du har ændret mening og ønsker ikke at tilføje denne side til din liste .

gode råd og advarsler


  • Microsoft tilbyder et par tastatur genveje til dine " Foretrukne "mappe . For eksempel at trykke på " Control " og " B " -knapperne på samme tid vil åbne dine " Arranger Foretrukne " dialogboksen . At trykke på " Control " og " jeg "-knapperne samtidig vil åbne " Foretrukne " bar .


  • Previous:nothing Next:instruktioner for at overføre filer fra en gammel mac computer til en ny mac computer     

    Kommentarer

    Code:
    change