hvordan man registrerer printere

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-24

En ny printer er et aktiv for hjemmekontoret , fordi det vil give dig mulighed for at udskrive dokumenter og fotos . Mange printere er multifunktionelle , og de vil give dig mulighed for at fuldføre mere end én opgave . Når du tager din nye printer hjem , skal du registrere dit produkt for at sikre , at du har alle de up-to-date information om din nye printer . Du kan også få adgang printerdrivere , teknisk support og kundeservice på selskabets hjemmeside den printer, du har købt
1 .
Find virksomhedens navn på din nye printer . Virksomhedens navn vil give dig en idé om , hvor virksomhedens hjemmeside skal du finde på internettet til at registrere . Ved siden af virksomhedens navn , vil du finde den model type printer . Disse oplysninger vil være nyttigt, når du registrerer din printer .
2 .
Find tilmeldingsblanketten i det papirarbejde , som du har modtaget med printeren . Tilmeldingsformularen kan udfyldes og sendes til printeren virksomheden , hvis du ikke har adgang til internettet . Registreringen vil tage længere tid end at udfylde formularen online på grund af postforsendelsesfrister og firma behandlingstid .
3 .
Gå til din webbrowser og forbindelse til printerens selskabets hjemmeside . Find den registrering side og udfylde dine personlige oplysninger og din printer 's oplysninger. Registrering af din printer online er den hurtigste måde at registrere og du vil få online- adgang til oplysninger om din printer .


Previous:nothing Next:hvordan man spiller en blu ray på en computer 

Kommentarer

Code:
change