hvordan man spiller en blu ray på en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-24

Blu Ray tilbyder uovertruffen visuel kvalitet til film , men du har brug for en særlig optisk drev til at læse alle Blu-Ray disc . Drev er tilgængelige for bærbare og stationære computere ved hjælp af Sonys nye format . Fangsten er , de kommer med en høj pris i forhold til allestedsnærværende dvd-drev . Selv hvis du har en Blu-Ray -drev i forvejen, behøver standard video afspillere som Media Player 12 ikke understøtter afspilning Blu-Ray discs . Du har brug for tredjeparts software til at se dine yndlings Blu-Ray film
1 .
Køb en Blu-Ray drev til din computer . Intern Blu-Ray -drev er tilgængelige for desktops og bærbare computere. Hvis du planlægger at se Blu-Ray diske på flere computere , skal du købe et eksternt Blu Ray .
2 .
Installer de nødvendige drivere til dit drev . Mens Windows 7 og den seneste version af Mac OS X har en vis støtte til Blu-Ray -enheder , kan de ikke har medtaget drivere til dit drev . Producenten burde have medtaget en cd , der indeholder de drivere, eller oplysninger om, hvor man kan hente dem .
3 .
Buy afspilning software, der kan afkode Blu Ray . Microsoft og Apple tilbyder ikke codecs til Blu Ray . Flere selskaber tilbyder video -afspillere til Blu Ray afspilning . PowerDVD fra Cyberlink og WinDVD fra Corel er de to største producenter af PC Blu-ay spillere . Ingen software er tilgængelig til Blu-Ray afspilning på Mac -computere . Mac-brugere bliver nødt til at dual boot i Windows til at drage fordel af Blu Ray .

gode råd og advarsler


  • Blu Ray er ikke udbredt i personlige computere, på grund af sin pris og lave markedsandel . Stand alone Blu-Ray -afspillere er billige . Plus, high definition af Blu-Ray video er spildt på mindre bærbare skærme . Indtil Blu Ray stiger i popularitet og erstatter dvd'er, du kan forvente at se meget få computere med indbygget understøttelse af Blu-Ray drev og medier . For Mac -brugere , har Steve Jobs sagde , at Apple er " venter indtil tingene falde til ro og Blu Ray tager ud på markedet . "


  • Previous:nothing Next:hvordan man laver et flashdrev bootbar som en diskette     

    Kommentarer

    Code:
    change