min Dell D610 batteri vil ikke oplade

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-15

En Latitude D610 er en bærbar computer fremstillet af Dell . Den bærbare computer er udstyret med en Pentium processor, Windows XP -operativsystemet , 14,1 tommer XGA skærm og ExpressCharge teknologi . Dells ExpressCharge teknologi hurtigt opkræver et batteri , der tager i gennemsnit en time at oplade en drænet batteri . Hvis batteriet ikke kan oplades , kan det være dødt . Eller AC adapteren , der skal udskiftes . Du kan foretage fejlfinding i enheden for at finde problemet

Du skal bruge: .
sprit
. Spritserviet .


1 .
Sluk for Dell D610 laptop . Fjern strømforsyningen .
2 .
Vend den bærbare computer , så bunden vender opad . Flyt batteriet låse låsen til siden . Drej bærbar batteri opad , indtil det kan løftes fra batteribåsen .
3 .
Vip laptop højre side opad . Skub AC -adapterens stik i lysnetadapteren stikkontakt på siden af den bærbare computer . Sæt den anden ende af AC -adapteren i en stikkontakt, der fungerer . Tænd for Dell D610 laptop . Hvis det tændes, er AC-adapteren fungerer korrekt . Hvis den ikke tænder , er AC-adapteren fungerer ikke korrekt og bør udskiftes . Sluk den bærbare computer og fjerne strømforsyningen .
4 .
Tør batteriet , batteribåsen og batteriets kontakter med en spritserviet eller en vatpind dyppet i sprit . Dette vil fjerne støv og oprustning , som især om kontakter, kan forstyrre opladningen .
5 .
Sæt batteriet i din hånd med på batteriets kontakter vender nedad . Skub batteriet kontakt side af batteriet i batterirummet første og fortsætter skubbe indtil batteriet er sikkert på plads .
6 .
Sæt AC-adapteren i adapteren stikkontakten . Lad batteriet betaling for en time . I løbet af denne tid , ikke bruge den bærbare computer , da det kan forsinke opladningen .
7 .
Fjern AC adapteren . Tænd den bærbare computer . Skulle den bærbare computer ikke tænde , er batteriet sandsynligvis død og skal udskiftes .


Previous:nothing Next:Sådan kører ide & SATA-harddiske 

Kommentarer

Code:
change