min laptop vil ikke oprette forbindelse til en CradlePoint

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-23

CradlePoint er en edb-udstyr , der producerer Wi-Fi -routere . Disse routere opretter forbindelse til en nuværende high-speed internet modem , så du kan få adgang til internettet uden et kabel hooked direkte til en computer . Hvis din bærbare ikke er forbindelse til internettet med CradlePoint på plads , fejlfinding situationen til at afgøre problemet
1

Tjek for strømmen på både CradlePoint routeren og højhastighedsinternet modem . Hvis man ( eller ingen ) er sat rigtigt , ingen trådløse signal vil være til rådighed .
2 .
Højreklik på trådløse ikon på skrivebordet og aktivere den . Højreklik på det trådløse ikon igen og vælge " Søg efter trådløse netværk . " Vælg den trådløse forbindelse skabt af CradlePoint routeren for at få adgang til internettet .
3 .
Flyt den bærbare computer tættere på CradlePoint routeren . Du kan være uden for rækkevidde , hvilket den bærbare computer til at droppe det trådløse signal.
4 .
Installer en trådløs modtager på den bærbare computer , hvis du ikke har en trådløs forbindelse . Uden den trådløse modtager , vil den bærbare computer ikke kunne få adgang til internettet . Denne enhed sluttes til en USB- port på computeren . Derefter med den hardware drivere installeret , er computeren i stand til at få adgang til trådløst internet signal .


Previous:nothing Next:Sådan deaktiverer Microsoft RDP lyddriver 

Kommentarer

Code:
change