webcam tilslutningsanvisninger til Vista

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-20

Før du kan begynde at nyde din nye webcam , skal du først slutte den til computeren og installere de rette drivere og software . Heldigvis , der forbinder et webcam til en Windows Vista-baserede pc er en kort og enkel proces . Efter bare et par enkle trin kan du have dit webcam op og køre på få minutter
1 .
Indsæt installations-cd , der fulgte med dit webcam i din pc 's cd-rom -drev . Hvis du ikke har cd'en , skal du kontrollere producentens hjemmeside . De fleste webcam producenterne give fri software og driver downloads for de fleste , hvis ikke alle , af deres produkter .
2 .
Lad computeren et par sekunder til at læse cd'en . I de fleste tilfælde vil opsætningsværktøjet automatisk begynde . Bør Vista ikke genkender automatisk køre del af cd'en , eller hvis Auto Play er deaktiveret , skal du klikke på " Computer ", skal du dobbeltklikke på cd-rom- drev , se efter en eksekverbar fil kaldet " Setup. exe " eller " Install . exe " og dobbeltklik for at køre den.
3 .
Følg anvisningerne under installationen for at installere de nødvendige drivere og hjælpeprogrammer til dit webcam . Opsætning varierer afhængig af model , men generelt set , er det bedst at holde alle muligheder sat til deres standard værdier . Installationsprogrammet vil bede dig om at tilslutte webcam til en USB- port , når det er tid til at gøre det .
4 .
Når installationen er færdig , vil du blive bedt om at genstarte computeren . Klik på " Genstart nu " for at fortsætte . Når du kommer tilbage i Windows , skal dit webcam blive anerkendt af Vista og fungerer korrekt .


Previous:nothing Next:Hvordan foretager jeg fejlfinding en hk 2430 jet direkte ? 

Kommentarer

Code:
change