Hvor meget garanti skal jeg komme på en dell bærbar ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-28

Køb den udvidede garanti

Dell laptops kommer med en standard en-års garanti . Efter at udløber , er du på din egen , hvis din bærbare computer pauser , medmindre du køber en udvidet garanti . Ifølge NotebookReview. com , er en standard garanti begrænset og kan ikke dække hjem reparation , hvis du skulle tabe det , tyveri eller brand . En udvidet garanti tilbyder mere dækning .

Glem den udvidede garanti

Du behøver ikke at købe en udvidet garanti for en bærbar computer. Consumer Reports siger udvidede garantier ikke dækker alle reparationer , laptops sjældent pause efter den standard garantien udløber , og hvis din bærbare computer bryder , reparationer koster næsten det samme som den udvidede garanti .

Bottom Line

Indkøb udvidet garanti til dækning af dit Dell laptop er et valg , men er ikke nødvendig. Ifølge PCWorld , hvis en computer kommer til at bryde vil det ske i løbet af det første år af ejendomsretten , inden den almindelige garantidækning periode . Den almindelige garantidækning er inkluderet i købsprisen for den bærbare computer. Hvis din computer bryder og du ikke købe en udvidet garanti , kan du betale for støtte fra en Dell- tekniker .


Previous:nothing Next:Fujitsu LifeBook 5020 specs 

Kommentarer

Code:
change