Hvordan får jeg et sæt skruer fra dell ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-03

Dell er en virksomhed, der tilbyder en bred vifte af elektronik og udstyr til både forretnings-og personlige brug . Når du køber forskellige typer af udstyr og hardware fra Dell , kan du på et tidspunkt indser , at du skal bestille en ny del , såsom skruer, til dit Dell-produkt . Hvis du har brug for at tage ud et produkt eller anden grund , såsom at rense ud støv og snavs , kan du ende med at tabe de skruer , der holdt produkt sammen . Bestilling et nyt sæt skruer direkte fra Dell vil sikre, at de passer med dit Dell-produkt og kan hjælpe dig med at undgå at tømme din garanti .
1 .
Tjek brugsanvisningen til dit Dell-produkt . Brugervejledningen kan fortælle dig det Dell-produkt navn for den type skruen du har brug for .
to .
Kontakt en Dell- kundeservicemedarbejder til at bestille den del eller for at finde ud af Dell- produkt navn hvis du ikke kunne finde det i manualen . Dell kundeservice for dele og opgraderinger kan nås ved at kalde 866-930-3355 .
3 .
Besøg Dell " del og opgraderinger " side for at finde og bestille det sæt af skruer du brug for, hvis du ikke bestilte via Dells kundeservice repræsentant. Hvis du var i stand til at erhverve den del nummer , kan du søge efter det i "Søg efter varenummer "-boksen . Ellers kan du søge efter dele til netop din Dell-produkt ved hjælp af " Produktkategori " liste .
4 .
Kontroller , at det sæt af skruer du bestiller vil arbejde med netop dit Dell produkt . Dell produktnavn til skruerne vil typisk omfatte det eller de produkter , de kan anvendes sammen med . Du kan også klikke på " Chat nu " ikonet på højre side af skærmen for at chatte direkte med en Dell- kundeservicemedarbejder. De vil være i stand til at kontrollere, at du bestiller den rigtige kombination af skruer til dit Dell-produkt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan arrangere fans i en computer 

Kommentarer

Code:
change