Hvordan foretager jeg fejlfinding en kanon 730 printer ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-06

Flere ting kan forårsage en Canon printer til funktionsfejl . Canon anbefaler geninstallation af softwaren først , især hvis du ikke har brugt printeren før, og det er ikke i orden . Hvis du har brugt printeren før, og det er ikke i orden , skal du kontrollere tilslutningerne . En papirstop kan også medføre, at printeren ikke at arbejde

Geninstaller Software


1

Luk alle andre programmer, der kører på din computer . Andre åbne programmer kan påvirke installationen af Canon-software .
2 .
Fjern alle tidligere installerede Canon software på din computer . Du kan gøre det via " Tilføj /Fjern " programmer i kontrolpanelet .
3 .
Genstart din computer, når softwaren er fjernet .
4 .

Indsæt installations- disk i computerens cd- drev for at starte installationsguiden .
5 .
Følg alle instruktionerne på skærmen for at installere Canon-software . Canon anbefaler at genstarte computeren.

Tjek Connections


1 .
Tænd printeren ved at trykke på " On /Off " -knappen . Hvis LCD lyset ikke kan tændes , skal du kontrollere strømforbindelserne.
2 .
Slut printeren til en fungerende stikkontakt .
3 .

Nulstil stikkontakten . Du kan have sprunget en sikring til stikkontakt, så det ikke er afgiver nogen magt . Tryk på den røde " Reset " knappen på stikkontakten . Hvis der ikke er afløb , kontrollere kredsløb boksen og nulstilles, hvis det er nødvendigt.

fjerne fastklemt papir


1 .
Træk papiret stikkontakten skuffen ud . Det er den bakke , der holder printerens .
to .
Fjern eventuelt papir , der kan have fastklemt i bagsiden af printeren .
3 .
Tryk på " Genoptag " for at starte udskrivningen igen . Hvis papiret stadig sidder fast i printeren , vil det stadig ikke udskrive .
4 .
Åbn printerens indre ved at trykke på " Åbn " knappen på højre side af printeren . Løft op på scanning del af printeren for at se ind i printeren.
5 .
Fjern eventuelt papir , der kan være fastklemte indeni . Luk det øverste og tryk på " Fortsæt " for at starte udskrivningen igen .


Previous:nothing Next:hvordan du brænder en cd i Mac OS X 

Kommentarer

Code:
change