PBX ydelser

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-26

Du skal bruge:
RCA audio kabel med en 3
. 5mm ende .

PBX eller private branch exchange , revolutionerede kontor telefon systemer i 1960'erne . Siden da har det udviklet sig til en feature-rige , Internet -baseret , omkostningsreducerende kommunikationsværktøj , der anvendes i kontorer rundt om i verden . Som med de fleste automatiske systemer, tilbyder PBX tids-og omkostningsbesparelser , der forlader brugerne frit kan sætte deres energi i deres job i stedet for at foretage telefonopkald .

tidsbesparelser

I de tidlige dage af kontor telefoner , ville medarbejderne have til ringe til receptionisten , der ville derefter slutte opkaldet manuelt til en offentlig linje . Det modsatte var tilfældet for modtagelse af opkald . Den gennemsnitlige tid til at slutte et opkald i 1880 , ifølge Popular Science , var 45 sekunder) . Dag , tilslutninger foretages næsten øjeblikkeligt ved hjælp af edb call- routing .

Internet PBX

De fleste moderne PBX systemer er Internet-baseret , hvilket betyder, voice data sendes som pakker over en internetforbindelse . Dette reducerer eller eliminerer behovet for en lang distance abonnement . Internet-baserede taletelefonitjenester er nemme at installere og endnu nemmere at vedligeholde , som fører til reduceret it-omkostningerne . IP -baseret PBX er også gavnlig i , at telefoner kan bruges fra enhver placering med en internetforbindelse .

Flere fordele

Funktioner bliver tilføjet til PBX systemer på en rasende hastighed . Ring til data kan registreres automatisk , hvilket fører til yderligere optimering af telefonsystem , såsom fjernelse af ubrugte extensions og udvikle multilevel automatiserede menuer til at hjælpe med de mest almindelige opgaver .Konferenceopkald er en af de mest populære fordele PBX systemer , uanset om det er interne , eksterne eller en blanding af opkald . Kvaliteten af opkaldet er ofte højere end for en POTS eller plain gamle telefonsystem , ifølge irontec. com .System ledelse er almindeligt internet-baseret , så selvom din administrator er offsite , kan hun nemt få adgang til kontrolpanelet fra ethvert kontor . Nogle systemer kan endda bruge Internettet til at foretage og modtage opkald direkte fra de enkelte arbejdsstationer. Når en virksomhed ansætter en ny medarbejder , kan de have en ny telefon konfigureret og klar til brug i løbet af få minutter via et web-baseret interface . Ligeledes, hvis en virksomhed er anskaffet , kan deres kontaktliste blot være importeret til et eksisterende PBX -system . Telefonsvarer kan ofte gemmes som en lydfil og spillede direkte fra en computer som godt. E-mail kan anmelde brugere af en ny voicemail .


Previous:nothing Next:decimalen nøglen vil ikke arbejde på min Toshiba bærbar 

Kommentarer

Code:
change