Sådan nulstiller bios på en C600

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-11

I en computer , er det grundlæggende input-output-system ( BIOS ) den software , der styrer den måde, at hardwaren fungerer . Du kan foretage ændringer i BIOS-konfigurationen på de fleste computere , og hvis du ikke passer på , er det muligt at foretage en ændring, som gør computeren ubrugelig . En lille batteri giver Dell Latitude C600 BIOS for at gemme ændringer i konfigurationen , når computeren er slukket . Fjern batteriet , hvis du har brug for at nulstille BIOS -konfiguration

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .


1 .
Luk Latitude C600 ned . Fjern det primære batteri og afbryde strømmen kablet . Luk Latitude C600 og placer det med skærmen mod skrivebordet .
2 .
Fjern Phillips-hoved skrue forankring harddisken caddie til Latitude C600 . Harddisken caddy ligger på kanten af computeren , ved siden af to ovale gummi fødder . Træk harddisken caddie ud af computeren .
3 .
Skru de to faste skruer på siden af den store firkantede panelet på bunden af Latitude C600 . Brug den lille åbning på siden af panelet for at nå under kanten med en negl og løft panelet væk fra computeren for at afdække hukommelse rummet .
4 .
Tag kablet forbinder lille batteri til Latitude C600 bundkortet i hjørnet af den hukommelse rummet . Håndtere kablet ved hjælp af plastik -stikket i stedet for ledninger for at undgå at trække ledninger ud .
5 .
Slut strømkablet til Latitude C600 og tænd for computeren . Da den starter op , skal den computer du bedt om at angive dato og tidspunkt , der angiver, at Latitude C600 BIOS -konfiguration er blevet slettet . Sluk for computeren igen .
6 .
Tilslut batterikablet , og satte Latitude C600 sammen igen ved at vende den trinene i denne artikel .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kopiere en data- cd til dvd 

Kommentarer

Code:
change