Sådan nulstiller cmos på en Dell Latitude D610

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-11

Et af den konfiguration detaljer, en computers Complementary Metal Oxide Semiconductor ( CMOS ) kan lagre er en adgangskode , som brugeren indtaster for at forhindre uautoriserede brugere at få adgang til computeren . Hvis den tidligere ejer af en Dell Latitude D610 , som du har købt brugt denne funktion , kan du finde dig selv i den uheldige situation at være i stand til at bruge computeren . Et batteri inde i Latitude D610 , der gør det muligt for CMOS-batteriet til at forblive opladet , når computeren er slukket , kan fjernes for at nulstille CMOS-hukommelsen .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Luk Latitude D610 og luk skærmen . . Fjern det primære batteri og den ekstra eller slice batteri , hvis det er relevant . Afbryde AC -adapterkabel . Vend computeren , og placer den, så den lydstik på siden ansigt, du .
2 .
Skru Phillips skruen til plastic panelet under lydstik . Skruen er i fangenskab og bliver inde i panelet . Tag panelet ud af Latitude D610 og sæt den til side . Under panelet er en cirkulær batteri med en snoet kabel , der fører til computerens bundkort .
3 .
Tag fat i plastik stik i slutningen af den snoede batterikablet og fjerne det fra bundkortet .
4 .
Drej Latitude D610 over , åbn skærmen og erstatte den AC-adapter kablet . Tænde for computeren . Computeren viser en meddelelse, der forklarer , at du skal indtaste systemets dato og klokkeslæt. Dette indikerer , at CMOS- batteriet er blevet nulstillet . Sluk for computeren .
5 .
Slut Latitude D610 CMOS-batteriet kabel og sæt dækker panelet .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller bios på en C600 

Kommentarer

Code:
change