Sådan nulstiller en Epson 711

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-08

Epson 711 patroner bruger blæk niveau chips at få " sprunget ud " , når blækniveauet falder til en genopfyldning niveau . Når dette sker , vil printeren ikke fungere med cylinderampullen selvom du refill det . Du skal nulstille chippen sammen med genopfyldning blækket til at få patronen til at arbejde igen . Hvad mere er , jetonerne på en 711 patron er forskellige fra dem på ældre modeller , så vil nogle resetters ikke arbejde på dem

Du skal bruge: .
9- pin resetter
. Thumb bor .
Sprøjte flaske .
Udskiftning blæk .


1 .
Køb en ni-bens patron chip resetter til Epson patroner , som kan findes på mange online detailhandlere og nogle computer specialbutikker .
2 .
Tryk resetter mod Epson patron , så alle ni pins linje med de ni kobber kontakter på chippen . For at gøre dette korrekt og se lyset på resetter , Hold patronen på hovedet .
3 .
Se lyset på resetter at komme på og bliver grøn . Hvis det bliver rødt , er de kontakter og stifter ikke korrekt justeret . Adskille de to , og prøv igen
4
Vent grønt lys til at blinke og derefter slukket-. dette tager normalt omkring tre sekunder. Det er det signal , at chippen er blevet nulstillet .
5 .
Refill patronen med den rigtige nuance af blæk . Dette indebærer at bore et hul i patronen toppen ( hvor målet er ) med en tommelfinger boret og indsprøjtning af blæk i patronen med en sprøjte flaske .


Previous:nothing Next:hvordan du kan opdatere ATI Catalyst drivere 

Kommentarer

Code:
change