Sådan nulstiller hk 5550 tonerpatronen

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-04

Ligegyldigt hvad du bruger din HP LaserJet 5550 for , at de fleste af alle tonerpatronen kan spare dig penge . Tonerkassetter er dyre , og klemme det største antal udskrifter ud af hver enkelt er en af de bedste måder at spare penge uden kompromis med kvaliteten. HP LaserJet 5550 er designet til at blinke en " Toner lav " besked, når patronen begynder at slippe op , men du kan klemme et par dages mere liv ud af patronen ved at nulstille den tæller

Du skal bruge: .
Tonerpatronen .


1 .
Løft tonerkassetten og træk toner ud af printeren . Ryst tonerkassetten kraftigt at omfordele toneren inde i patronen .
2 .
Sæt tonerpatronen i printeren , og luk døren . Se kontrolpanelet forsigtigt , indtil du ser "Ny tonerpatron " besked .
3 .
Brug elementet knappen for at ændre indstillingen fra " N "til " Y. " Dette tricks HP 5550 til at tro, du har installeret en ny tonerpatron , nulstille toner tæller og giver dig mulighed for at fortsætte med at bruge printeren , indtil toneren er virkelig alt for lav til at producere kvalitetsindhold .
4 .
Se udskrifter og udskifte tonerpatronen når kvaliteten begynder at forringes. Afhængig af hvor ofte du bruger LaserJet 5550 og hvilken type dokumenter, du udskriver , kan du være i stand til klemme et par dage til en uge ud af hver patron ved at nulstille toneren tæller .


Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en printkort 

Kommentarer

Code:
change