ThinkPad T500 specs

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-02

Laptops , også kaldet notebooks , er bærbare og tillade arbejdere på farten for at få den kapacitet af en stationær computer hvor som helst de går . Lenovo Thinkpad T500 er en holdbar forretning maskinen velegnet til at trække til møder og konferencer .

Forarbejdning og hastighed

Den bærbare computer har en Intel Core 2 Duo -processor installeret . Afhængigt af den version af T500 , den bærbare processor varierer . Den højeste ende er 2 . 8- GHz , den laveste er 2,26 GHz . Større processor hastighed betyder den CPU kan håndtere flere processer på en gang , hvilket betyder flere programmer kan åbnes, uden at computeren langsommere til en uhåndterlige sats .

Operating System

Et af de to styresystemer kan komme en T500 . Den nederste ende versioner indeholder Windows XP Professional . Den mid-range udgaver har 32- bit versionen af Windows Vista , og den højere ende maskiner bruger en 64- bit processor og dermed 64- bit versionen af Windows Vista .

lagerplads og Diverse specifikationer

Den mindste harddisk størrelse en T500 kan komme med , er 80GB . Den største er 200GB . Alle versioner har en indbygget trådløst netværkskort til trådløst internet. Der er tre USB -porte , en mikrofon port og en port til hovedtelefoner . Der er et PC Card eller SmartCard læser , afhængigt af den bærbare computer version , til at opgradere den trådløse forbindelse eller tilføje andre funktioner ned ad vejen .

diskdrev

Det højeste ende versioner af T500 har en Blu-ray afspiller til high-definition video . Den mid-range versioner har en dvd -brænder , der kan afspille og brænde dvd'er og cd'er . Den lave ende versioner har en DVD-ROM , som kun kan afspille dvd'er og cd'er .

Software

ThinkVantage beskyttelse familie , PC-Doctor og en 30- dages gratis prøveversion af McAfee VirusScan Plus er medtaget for at holde computeren kørende fri for virus og spyware . Softwaren til diskbrænding og Microsoft Office Ready 2007 kommer med T500 , sammen med andre produktiviteten forsyningsselskaber og applikationer .


Previous:nothing Next:hvordan man rent patron hoveder 

Kommentarer

Code:
change