decimalen nøglen vil ikke arbejde på min Toshiba bærbar

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-26

Bærbare computere giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde , mens du er væk fra dit skrivebord eller dit hjem , men hvis en vigtig nøgle holder op med at arbejde , kan du finde din produktivitet i stå . Decimalen centrale er lavt på listen over vigtige nøgler , da dens funktion kan blive kopieret af perioden nøgle , men hvis du er vant til at komme ind masser af numre med det numeriske tastatur , kan en brækket decimal nøgle absolut bremse dig ned . Selvom centrale mekanismer kan variere , selv på lignende modeller af Toshiba bærbare computere, kan du bruge et tilstødende nøgle til at guide dig i at installere en udskiftning decimal nøgle .

Du skal bruge:
Lille flad skruetrækker
. Udskiftning decimal nøgle sæt.
Superlim .


1 .
Tryk antallet Lock-tasten over tastaturet , for at se, om din decimal nøgle begynder at arbejde . Der er ingen mening i at erstatte en nøgle , hvis der ikke er noget galt med det . Ellers , skal du slukke den bærbare computer .
2 .
sted lige allersidst i dit flad skruetrækker under kanten af " 3 "-tasten , placeret lige over decimal tasten . Træk op på skruetrækker til pop toppen af de vigtigste ud , forlader den hvide plastik mekanismen og gummi Spring Cup bag .
3 .
Sæt enden af dit flad skruetrækker om 1/4-inch under decimal tasten. Træk op for at frigøre nøglen hætte og plast mekanisme . Sæt dårlige nøglen til siden .
4 .
Placer kanten af din skruetrækker langs bunden af Spring Cup er beliggende i decimal centrale plads . Grave under koppen at adskille den selvklæbende og fjern koppen .
5 .
Sæt en lille ring af superlim rundt i bunden af udskiftning Spring Cup , og tryk den på plads på cirklen hvor man lige har fjernet de gamle Spring Cup .
6 .
Tag udskiftning plast mekanisme, og hold den over tastaturet . Føl langs kanten af den til at finde de to små bump . Disse bumps skal nedad , så orientere mekanisme, så de er .
7 .
Vend plaststykket , indtil det vender på samme måde som plastik mekanisme på " 3 " nede.
8 .
Find de to små plastik tapper der kommer ud i siderne af plast mekanisme , og skub derefter dem under de to plastik kroge på tastaturet . Der vil være fire kroge på tastaturet , men kun to vil linje op med fanerne , hvis du justerede plastic mekanismen korrekt .
9 .
Tryk den anden side af plast mekanismen ned, indtil det klikker på plads .
10 .
Sæt decimal nøglen hætte over decimal plads , og tryk ned , indtil den klikker på mekanismen . Gør det samme med "3 "-tasten cap .

gode råd og advarsler


  • Hvis din decimal nøgle er ikke at have problemer dukker op , når du skubbe det ned, du kan springe til erstatning af gummi Spring Cup .


  • Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding en acer 1706a skærm     

    Kommentarer

    Code:
    change