hvordan du aktiverer infrarød port

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-22

Før Bluetooth logoet fundet vej om alt fra mobiltelefoner til MP3 -afspillere , infrarød ( IR ) havne var de mest almindelige måde at give en computer til at oprette trådløs forbindelse til andre enheder . Infrarød er ikke nær så udbredt som det var engang , men det stadig har mange anvendelsesmuligheder . For eksempel kan Windows Media Center styres med en universel fjernbetjening, når det stråler musik og video direkte til dit fjernsyn . Aktivering af IR- porten på din computer er en kort proces, selv computer nybegyndere kan udrette .
1
Klik på " Start " i Windows XP og vælg . " Control Panel ". Dobbeltklik på " Enhedshåndtering ". Klik på " Windows " logoet i Windows Vista og Windows 7 og skrive " Device " i søgefeltet . Tryk på " Enter "og derefter klikke på " Enhedshåndtering " fra resultaterne området .
2 .
Klik på " + "-tegnet ud for " infrarøde enheder . " Dobbeltklik på din infrarøde port for at åbne " Egenskaber "-vinduet .
3 .
Klik på " Driver "-fanen og derefter klikke på " Aktiver . " Klik " Ja " i popup -vinduet og klikke på "Fortsæt " , hvis Windows beder om din tilladelse . Den infrarøde port er nu aktiveret på din computer .


Previous:nothing Next:hvordan du starter dit system uden en CMOS-batteriet 

Kommentarer

Code:
change