hvordan du foretager fejlfinding en acer 1706a skærm

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-26

Acer 1706A fladskærm fra Acer Incorporated er en standard 17- tommers LCD fladskærms skærm , der kan understøtte næsten enhver form for pc på markedet i dag . Ligesom de fleste andre skærme , kan Acer 1706A oplever tekniske hikke , som kræver, at du sætte enheden via en simpel fejlfinding procedure . I gennemsnit denne proces tager kun et par minutter at udfylde og kan i sidste ende spare dig hundredvis af dollars

Du skal bruge: .
andet VGA- eller DVI -kabel
. Andet strømkabel .
Anden skærm .


1 .
Genstart computeren . Dette er for at sikre, at der ikke var en fejl i indlæsning dit grafikkort drivere. Hvis din skærm ikke virker , skal du fortsætte til næste trin .
2 .
Brug en anden strømkabel . Hvis der er en kort i din magt kabel , kan det forhindre dit monitoren lukker på eller kan resultere i din skærm tilfældigt at tænde og slukke .
3 .
Swap ud den video datakablet fører fra skærmen til pc'en . Hvis der er en kort i dette kabel , kan det resultere i billedet flimrer eller endda en fuldstændig mangel på billedet .
4 .
Juster lysstyrke og kontrast på skærmen . Det er altid muligt, at din skærm fungerer fint , og at indstillingerne er simpelthen blevet indstillet til den nedre ende af spektret . Ved at bruge knapperne på skærmen til at justere kontrast og lysstyrke på din skærm , kan du nemt gendanne din skærm billede til brugbare lysstyrke .
5 .
Tilslut en anden skærm , som du kender for visse arbejder med din pc og se om du får et billede . Hvis denne skærm ikke virker , problemet sandsynligvis ligger i din pc .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en ati grafikkort 

Kommentarer

Code:
change