hvordan du indsætter en mini -cd i en cd - rom

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-12

Disse dage , kommer mange software installationspakker indlæst ikke på fuld størrelse cd'er , men på mindre mini -cd'er . Hvis du modtager en af disse miniature cd'er med den hardware eller software, du køber , skal du indsætte det ordentligt , for at få det til at virke på din computer . Nogle cd-rom og dvd -drev er bedre til at læse disse mindre cd'er end andre , men de fleste vil være i stand til at læse disken , hvis du forbereder det ordentligt
1 .
Flyt computeren , så cd -eller dvd- drevet sidder vandret . Mini disk fungerer ikke korrekt, hvis cd- eller dvd- drevet sidder lodret .
2 .
Skub cd'en eller dvd skuffe og kigge efter en CD holder i midten af bakken . Placer mini -cd over , at indehaveren og snap det ned .
3 .
Læg mini -cd i midten af bakken , hvis der ikke er nogen indbygget i holderen . Det vil være sværere at centrere cd'en uden at indehaveren , men cd-eller dvd- drevet , bør stadig være i stand til at læse mini-cd .
4 .
Fjern og flytte mini-cd , hvis det er ikke anerkendt . Afhængigt af cd -eller dvd- drevet , kan det tage et par forsøger at få det til at anerkende og læse mini-cd .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en harddisk til en Tecra A5 - s416 

Kommentarer

Code:
change