hvordan du indstiller Maxtor harddisk for at blive anerkendt

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-17

En Maxtor harddisk er automatisk genkendes af computeren bundkort og styresystem uden driversoftware , men er ikke umiddelbart integreret i computerens hardwarekonfiguration . Den oprindelige standbytilstand giver harddisk backup til at forblive installeret i edb-systemet og vendte tilbage til , når et drev fejler . Efter den indledende fysiske installation af en harddisk eller partition , skal harddisken sættes som aktiv før den fuldt ud er anerkendt af computerens operativsystem .
1
Klik på " Start " knappen
2
<. . br > Skriv " Computer Management " i " Run "eller " Søg " tekst boks i den nederste del af menuen Start .
3 .
Klik på " Disk Management " position i venstre ramme inden for Computer Management dialogboksen . Denne handling søgninger hardwarekonfiguration og giver en liste i det midterste vindue af alle fysisk installerede harddiske . Listen kan tage et par sekunder at dukke op.
fire .
Højreklik på den Maxtor harddisk, der er installeret , men ikke anerkendt .
5 .
Vælg " Marker partition som den aktive "fra genvejsmenuen og derefter Klik på " Ja ". Dette automatisk tildeler et drevbogstav og partition status til fysisk installeret Maxtor harddisk , gør det muligt at blive præsenteret for operativsystemet som en installeret harddisk .


Previous:nothing Next:hvordan man deaktiverer en dell touchpad 

Kommentarer

Code:
change