hvordan du installerer en msi bundkort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

Bundkort installation i et computer sag ( herunder MSI bundkort ) er en temmelig ensartet procedure . Hvis du installerer et nyt bundkort , bør han være komplet med alle installationen hardware , du behøver. En computer sag kompatibel med flere bundkort , så du når du kø bundkortet og panelet det sikrer til, kan du have ekstra huller , hvilket er fint-de huller vil bare forblive uudnyttet

Du har brug for . :
lille skruetrækker .

Installer Bundkort


1 .
Åbn din computer sag og fjern metalliske pladen , at bundkortet vil knytte til . Dette er ofte knyttet til højre side panel . Du kan som regel fjerne det ved at skrue det fra bagsiden af kabinettet .
2 .
Line op bundkort med metallisk sagen, og notere sig, hvad skruehuller er fælles for bundkortet og pladen .
3 .
Installer metal står , eller skrue nødder , i hullerne i sagen , der passer til hullerne i bundkortet . Fastgør skruen del af standeren til metalpladen , så møtrikken del ansigter bundkortet .
4 .
Læg bundkortet på metalpladen med skiver mellem bundkortet og står . Derefter installere skruer gennem bundkortet ind på tribunerne . Placer en spændeskive mellem skruen og bundkortet om eventuelle skruehuller , som ikke har en metal overflade omkring dem . Brug ikke skiver på skruen side af nogen huller med metalliske overflader .

Udfør sag


1 .
Match overfladen på bagsiden af sagen med stik på bundkortet . Den afsluttende er metalpladen på bagsiden af sagen at der er stik stikke igennem . Hvis stikkene ikke flugter med hullerne i efterbehandling , skal du fjerne den og installere den afsluttende , der fulgte med bundkortet .
2 .
Slut frontpanelet ledninger fra sagen til bundkortet . Nogle af de ledninger , du vil finde inkluderet strømmen og højttalerkabler . Ledningerne vil blive markeret og så vil der tilsvarende steder på bundkortet , så tillægger hver ledning på den korrekte placering . Kontakt din bundkort dokumentation for at finde ud af , hvor at installere front USB , mikrofon og hovedtelefoner ledninger .
3 .
Skub bundkortet panelet tilbage på sidepanelet , og sæt det med skruer . Lukker ikke tilfældet , fordi du stadig nødt til at installere en CPU , RAM , harddiske og andre komponenter .


Previous:nothing Next:historie tommelfinger drev 

Kommentarer

Code:
change