hvordan du konfigurerer fingeraftrykslæseren

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-22

Fingeraftrykslæsere tilbyde et ekstra lag af beskyttelse til din computer ved kun at give adgang til systemet via en registreret fingeraftryk . Fingeraftrykslæseren kan blokere adgangen ikke blot til computeren , men også til udvalgte filer og mapper i operativsystemet . Ud over at øge graden af sikkerhed , sparer det tid ved at forenkle processen med at få adgang til edb-systemet . Windows-operativsystemet har en indbygget funktion, som du kan bruge til at konfigurere en fingeraftrykslæser
1 .
Sæt fingeraftrykslæseren i det valgte frihavnen i din computer . Mange fingeraftrykslæsere tilsluttes via USB- porten . Windows vil automatisk finde og installere driverne til dit fingeraftrykslæseren .
2 .
Placer fingeraftrykslæseren i et let tilgængeligt område .
3 .

Klik på " Start ", " Control Panel " og derefter " Biometriske Devices . " De biometriske Devices vindue åbnes .
4 .
Klik på " Brug dit fingeraftryk med Windows . " En Windows sikkerhed dialogboks åbnes . Skriv din aktuelle bruger password til det åbne felt og klik derefter på " OK ". Fingeraftrykslæseren vinduet åbnes og viser to åbne hænder i vinduet .
5 .
Klik på en finger for at starte set- up proces . For eksempel ved at klikke på venstre pegefinger til at oprette en profil ved hjælp af denne finger . Den " Før fingeren " side vil åbne . Knalde den valgte finger tre gange i løbet af fingeraftrykslæseren når du bliver bedt . Når aflæser får succes , skal du klikke på knappen "Udfør" . Den næste skærm viser den finger , der blev oprettet i grønne , hvilket bekræfter den aktiveres .


Previous:nothing Next:hvordan du kan genbruge computer affald 

Kommentarer

Code:
change