hvordan du opgraderer usb i en bærbar

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-13

Universal Serial Bus ( USB ) er en almindelig overførsel metode til lagring af og adgang til data fra din computer . USB 1,0 blev først indført i 1995 og erstattet af USB 1,1 i 1998 . USB 2,0 , eller high-speed USB , som blev indført i 2002 , er standard på mange moderne computere , og giver mulighed for højere data overførselshastigheder end tidligere versioner . For at opgradere fra USB 1,0 eller 1,1 , skal du købe og installere ny hardware

Du skal bruge: .
USB 2
. 0 PC ( PCMCIA ) -kort.


1 .
Installer USB 2,0 kort i din bærbare computers PCMCIA -port med de to USB- porte udad . Den PCMCIA port er et kredit-kort størrelse slot på siden af din bærbare computer . Skub kortet ind, indtil du føler, at det klikker på plads , og det ikke pop ud .
2 .
Indsæt den medfølgende software installeringsdisken at installere drivere . Flere virksomheder fremstiller USB 2. 0 PC -kort , så måske drivere til hver være anderledes . Installationsdisken bør starte automatisk , eller du kan klikke på dit cd-drev for at starte installationen .
3 .
Sæt en USB 2,0 -enhed i en af USB-portene på PC-kortet , mens den er sluttet til din computer , for at bruge den opgraderede hardware .

gode råd og advarsler


 • USB 2,0 -porte er kompatible med lav hastighed USB -enheder , men USB 2,0 enheder skal anvendes med USB 2,0 -porte .
 • PC -kort kan udskiftes uden at skulle genstarte computeren .


 • Previous:nothing Next:Dell Precision 330 specifikationer   

  Kommentarer

  Code:
  change