hvordan du skifter til farveblækpatronen hvis der ikke er sort

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-16

Moderne printere er designet til at fungere problemfrit og ubesværet , om brugeren udskriver i farver eller sort blæk . I mange tilfælde er der imidlertid er farve-og sort blæk patroner ikke anvendes i samme tempo . De fleste mennesker udskrive i sort oftere end i farve , og denne patron er normalt den første til at løbe ud . Hvis du ikke har en erstatning patron ved hånden , og er midt i udskrivning af et projekt, kan du bruge farveblækpatronen at afslutte udskrivningen

Du skal bruge: .
Printer manuel


1 .
Åbn printerens dialogboks på computeren . Få adgang til denne menu via " Control Panel " valgmulighed . Afhængig af din computers operativsystem , skal du vælge enten " Printere ( og faxenheder ) " eller " enheder og printere . "
2 .
Vælg den korrekte printer , hvis du har mere end én installeret på din computeren. Dette vil åbne en printer dialogboks til din model . Vælg " Printeregenskaber "og " Printerindstillinger ". Se efter " Avanceret " under fanen Indstillinger . De nøjagtige muligheder vil variere på forskellige modeller af printere , så tjek din manual for den nøjagtige valg , der er nødvendige .
3 .
Tryk på " Gråtoner " udskrivning , og tryk derefter på " OK "eller " Anvend ".
4 .
Stop enhver udskrivning job, der ikke helt afsluttet , og genudskrive dokumentet i gråtoner . Dette vil dirigere din printer til at bruge farveblækpatronen at udskrive i sort .

gode råd og advarsler


 • Nogle printermodeller kan generere en dialogboks på din computerskærm med angivelse at den sorte blæk er tomt , og spørger, om du ønsker at fortsætte med at udskrive med kun farveblækpatronen . Hvis denne indstilling er tilgængelig , kan du vælge " Ja " eller " Fortsæt " på computerskærmen uden at ændre noget i printeregenskaberne menuen .
 • Du kan udskrive i gråtoner , selv hvis din sorte blækpatron er stadig arbejder .
 • Nogle printere kan udskrive i " Ink backup . " Du kan have til at fjerne den tomme patron for dette arbejde ordentligt .
 • Gråtoner udskrivning fungerer også , når en eller flere af de farvepatroner er tom , og du skal gøre brug af de resterende farvepatroner og sort blæk .
 • Du kan også kopiere en sort og hvid dokument direkte på din printer ved at vælge " Color kopi " knappen eller " Color kopi " option på LCD-skærmen .
 • Erstat den tomme sorte blækpatron så hurtigt som muligt for de bedste udskriftsindstillinger .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan genskabe en gateway stationær   

  Kommentarer

  Code:
  change