hvordan du udskifter bundkortet på HP pavilion a210n

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-22

Din HP Pavilion A210n indeholder en 845GL chip-sæt bundkort . At fortsætte med at bruge computerens cd til drift-installation , skal du opgradere den med et bundkort med samme chipsæt . Hvis du ikke har noget imod at miste evnen til at bruge dit system disk , kan du bruge næsten alle bundkort . Inden du opgraderer dit bundkort , skal du fjerne alle de andre brikker , der interfererer med den , og jorden selv til at forhindre elektrostatisk udladning

Du skal bruge: .
Termisk paste
. Phillips skruetrækker .
Nye kompatible bundkort .


1 .
Afbryd din HP computer kabler og slukke for enheden , så den bageste vender dig.
2 .

Fjern fingerskruer med fingrene på højre side af computeren . Disse skruer behøver ikke en skruetrækker . Løft højre låget .
3 .
Fjern kablerne er tilsluttet bundkortet . Husk , hvor disse kabler forbindelse, som du bliver nødt til at forbinde dem igen til din nye bundkort .
4 .
Fjern skruerne fra din bundkortets monteringshullerne og gemme dem til den nye bundkort .
5 .
Løft bundkortet ud af computeren og sætte det i en statisk-fri zone .
6 .
Tag din nye bundkort fra emballagen og løft håndtaget ved siden af CPU soklen for at frigøre stikket . Seat CPU du agter at bruge til dit bundkort på soklen og skub håndtaget ned . Hvis du tog CPU fra den gamle bundkortet , tør overfladen ren med en tør klud for at fjerne enhver fedt eller støv .
7 .
Få en sprøjte med kølepasta , sætte en meget lille beløb på toppen af CPU ( ikke mere end en dråbe ) og sprede det jævnt på overfladen ved hjælp af et papir eller noget lignende . Du bør ikke røre den termiske pasta med fingrene , da det kan irritere din hud .
8 .
Seat ventilatoren oven på CPU og lås det med at bruge låsene , der fulgte med det . Glem ikke at forbinde sit 4- pin strømkabel i stikket i nærheden af det .
9 .
Seat dit bundkort i computeren , tilpasse sin monteringshullerne med montering understøtter. Spænd en skrue i hvert hul .
10 .
Slut alle kablerne fra din tidligere bundkort til den nye .
11 .
Luk computeren og tilslut den udvendige kabler . Tænd din computer på .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter computeren batteriet på en dell xps Gen 2 

Kommentarer

Code:
change