hvordan du udskifter computeren batteriet på en dell xps Gen 2

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Dell XPS produktlinie er kendt for at producere høj-drevne , gaming-venlige bærbare og stationære computere . På grund af den høje performance dele , der anvendes til at bygge disse maskiner , kan de sidste i lang tid . Dog laptop batterier har en begrænset mængde tid , de kan holde , så det kan være nødvendigt at udskifte batteriet over tid . Laptop fabrikanter forstå , at batteriet er en udskiftelig del , så de gør det nemt at få adgang til , fjerne og udskifte batteriet

Du skal bruge: .
erstatning batteri til Dell XPS M170 .


1 .
Sluk computeren ved at klikke på "Start " eller Windows -knappen i nederste venstre hjørne og vælge indstillingen " Luk ".

2 .
Tag ledningen fra din bærbare .
3 .
Vend computeren om og læg den ned , så bunden vender opad .

4 .
Skub og hold batteriet frigive kontakten til venstre . Kontakten findes direkte under batteriet i nærheden af hængslede del af den bærbare computer , der adskiller skærmen fra selve computeren .
5 .
Løft batteriet ud af rummet .
6 .
Sæt det nye batteri ind i det tomme batterirummet . Hvis batteriet er installeret korrekt , så er batteriet frigive kontakten vil have vendt tilbage til en hvilestilling , hele vejen til højre . Desuden bør computeren nu tænde uden at blive sat i.

gode råd og advarsler


  • fleste virksomheder , der leverer batterier vil give dig med en option til sikker bortskaffelse af batteriet . Udnyt denne mulighed og være miljømæssigt ansvarlig .


  • Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer infrarød port     

    Kommentarer

    Code:
    change