hvordan du udskifter et netkort i en Compaq Presario C500

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-08

Compaq Presario C500 indeholder et trådløst netværkskort installeret på undersiden af den bærbare computer sag , som lader dig tilslutte op til et netværk og få adgang til en internetforbindelse. Hvis Presario tabes eller er sat i en stikkontakt under en spændingsbølge , kan netkortet blive beskadiget , og vil ikke længere sende eller modtage et trådløst signal . Løsning på problemet kræver kun at fjerne og udskifte den bærbare er defekt netkort , som ikke er en kompliceret proces

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker.
Flad skruetrækker .
Nål næse tænger .
Mini PCI netkort.


1 .
Åbn Presario 's " Start " menuen og vælge " Luk computeren ". Luk LCD-skærmen ned efter operativsystemet lukker ned og tag AC adapteren fra siden af den bærbare computer .
2 .
Drej Compaq laptop på hovedet . Find den rektangulære , låsen plast placeret lidt over batteriet . Tryk låsen, og skub det over , så batteriet springer let op.
3 .
Tag fat i kanten af batteriet og fjerne det fra den bærbare computer. Find den firkantede dække brik over batteriet , der skjuler den bærbare eksisterende netkort . Fjern alle tre Phillips skruer, der holder dækslet til den bærbare computer .
4 .
Sæt enden af dit flad skruetrækker under sømmen af plastikomslag . Løft dækslet op og fjern det fra din Compaq . Netværkskortet er pladsen , grønne bord placeret i bunden af den udsatte rum .
5 .
Fjern det hvide og sorte ledninger fastgjort til den nederste kant af netkort med kanyle næse tang. Brug enten dine fingre eller to skruetrækkere samtidigt skubber plastic låse til venstre og højre kanter af netkort .
6 .
Tag fat i kanten af netværkskort og løft kortet ud af den bærbare computer . Line op hak kanten af det nye netkort med den sorte port inde i bærbare . Skub kortet på plads , så hak kanten glider ind i sorte port .
7 .
Tryk kortet ned , og skub de to plastic låse på plads over kanterne af kortet . Sæt den sorte og hvide kabler til portene på den nederste kant af det nye netkort .
8 .
Saml Presario 's plastlåg , skruer og batteri . Vend computeren og tryk på tænd -knappen for at indlæse operativsystemet. Følg vejledningen , der vises på " Ny hardware fundet " bedt om at installere netkortet chauffør .

gode råd og advarsler


 • HP tilbyder nye netkort til din Presario C500 model , eller de også findes online på elektronik og computer dele hjemmesider .
 • Din nye netkort kommer pakket i en anti-statisk pose . Forud for at fjerne kortet fra posen , røre fingrene til noget lavet af metal til at frigive den statiske elektricitet i kroppen .


 • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller en Epson 711   

  Kommentarer

  Code:
  change