hvordan du udskifter tastaturet på en ibm T23

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-20

Hvis din IBM ThinkPad T23 har en defekt tastatur , kan du erstatte det at begynde at bruge den bærbare computer til sit fulde potentiale igen . Uanset om du spildt en drik på enheden , eller hvis det blot har et par brudt nøgler , en defekt tastatur bremser produktiviteten på en bærbar . Udskiftning af tastaturet på en T23 er enkel . De fleste mennesker kan fuldføre opgaven i cirka en halv time

Du skal bruge: .
Phillips # 2 skruetrækker
Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk for IBM T23 laptop og fjern AC- adapteren , hvis den er tilsluttet .
2 .
Frakobl alle andre kabler , og fjern eventuelle eksterne enheder tilsluttet den bærbare computer .
3 .
Vend T23 over for at placere det nederste højre op . Skub låsemekanismen låsen for batteriet til højre og hold den . Træk batteriet ud af båsen , mens du holder låsen i " låst op " position .
4 .
Fjern holdeskrue for backup batteri placeret i batteriet bakken . Træk backup batteriet ud af bakken .
5 .
Find harddiskbåsen overfor batteriet slot . Fjern holdeskrue på dækslet med stjerneskruetrækker . Fjern dækslet , og træk harddisken ud af båsen . Vend T23 tilbage over .
6 .
Find Ultra bugten på ThinkPad T23 . Hvis du kigger på toppen af computeren , med LCD- låsen mod dig , er Ultra Bay er placeret på højre side af computeren. Tryk på håndtaget ved siden af bugten fremad og træk den ud for at frigøre Ultra -bugten.
7 .
Vend T23 tilbage over med bunden af apparatet igen kan ses . Løsn skruen på det trådløse kort dæksel , men ikke fjerne det . Fjern den skrue , der ligger lige ved siden batterilåsen .
8 .
Åbn det trådløse kort dækslet indtil fuldt udbygget . Fjern skruen i tastaturet låsen er placeret i centrum af porten med stjerneskruetrækker . Vend T23 tilbage over og åbne LCD- skærmen .
9 .
Vip bærbare op, indtil du kan nå under bunden af computeren . Tryk opad på låse låsen indtil tastaturet trækker sig og adskiller sig fra den bærbare computer kabinet. Vip den bærbare computer ned , indtil basen er fladt på bordet eller skrivebord .
10 .
Træk op på bunden af tastaturet , indtil du kan trække det ud fra den bærbare computer. Nå under tastaturet og fjern båndkablet fra bundkortet ved at trække det ud af stikket .
11 .
Ret nyt tastatur med slots under LCD- skærmen . Hold bunden af tastaturet op , når du slutter kablet til bundkortet . Læg tastaturet på plads på den bærbare computer .
12 .
Sæt skruen i tastaturet låsen , og luk det trådløse kort dækslet . Vende trin bruges til at adskille ThinkPad T23 at sætte den sammen igen .

gode råd og advarsler


  • altid bære en anti-statisk armbånd ved håndtering af komponenterne i ThinkPad T23 laptop . De dele er følsomme over for skader, der måtte opstå på grund af statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan foretage fejlfinding af belkin trådløs g router f5d7230 -4     

    Kommentarer

    Code:
    change