hvordan du udskifter taster på en bærbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-08

Daglige brug af din bærbare computer bidrager til slitage på alle dine computing hardware . Tastaturet er måske den mest håndteret stykke udstyr på din notebook og er mere modtagelige for udefra elementer indført af den fysiske interaktion af din hånd på sin nøgler . Du kan erstatte tasterne på din bærbare pc tastatur for at sikre, at du er i stand til fuldt ud at bruge enheden i fremtiden, uden at gætte , hvad taster du trykker på noget tidspunkt

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .
Trykluft spray .


1 .
Fjern den gamle nøgle fra den bærbare computer ved at placere spidsen af din flad skruetrækker under en kant af de vigtigste . Forsigtigt lirke nøglen fra holdeclips indtil det løsriver sig .
2 .
Fjern den gamle holdeclips fra overfladen af de vigtigste sensoren ved at skubbe klippet op og slukke . Sæt den gamle nøgle og gamle klip væk fra dit arbejdsområde .
3 .
Spray trykluft ind i det tomme nøglen plads for at fjerne støv og partikler , som kan have ind i området i løbet af nøglen fjernes.
4 .
Sæt nye holdeclips plads på tastaturet sensoren ved hjælp af en nedadgående , glidende bevægelse .
5 .
Skub den nye nøglen på plads ved hjælp af en nedadgående , fejende bevægelse . Den nye nøgle skulle gøre en "klik " lyd , når det tillægger holdeclips .

gode råd og advarsler


  • trykker for hårdt , når du installerer en notesbog nøgle kan beskadige Den sensorer at overføre signaler til bundkortet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man bruger laser pointers på computerskærme     

    Kommentarer

    Code:
    change