hvordan man åbner en hk dimension 8100

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-09

Dell Dimension 8100 er en desktop tårn computer med et Pentium 4 processor , mindst 128 MB RAM og masser af interne drev bugter og PCI slots til udvidelse . Hvis du har ejet dit dimension 8. 100 , da det blev udgivet , så du har haft computeren i flere år og kan nu tænker på at sætte sin ekspansion kapaciteter til brug . Uanset om du tænker på at tilføje RAM , installere et nyt skærmkort eller opgradering af processor , åbning af Dimension 8100 tårnet er det første skridt .
1 .
Drej Dimension 8100 , og frakobl alle kabler fra forsiden og bagsiden af maskinen. Skub Dimension 8100 tårnet ud fra under bordet og læg det med billedsiden opad på et arbejde overflade . Bemærk, at på bagsiden af Dimension 8100 , er der en to -delt overlappende metal lås med et hul i midten . Låsen har en ekstra hængelås . Fjern hængelås , hvis det er relevant , før du fortsætter .
2 .
Skub den øverste del af hængelås låsen til venstre , indtil du føler et klik .
3 .
Tryk på den runde plastik -knappen på bunden af Dimension 8100 front faceplate . Dette frigør sidepanel Dimension 8100 tårnet . Hvis du står foran tårnet, aftagelig sidepanel er på venstre .
4 .
Sving sidepanelet op fra bunden for at åbne Dimension 8100 . Sæt computeren tårn på sin side at få adgang til interne komponenter .


Previous:nothing Next:miniSD vs microSD 

Kommentarer

Code:
change