hvordan man etablerer en videomaskine kamera på en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-01

Med stigninger i teknologi , redigering og visning af digitale videoer er blevet en nem proces . Ikke alle videoer er digitale , dog , og ikke alt udstyr er helt kompatibel med computerteknologi . Hvis du har en videobåndoptager kamera , som du gerne vil oprette med computeren , eller analog bånd , som du gerne vil konvertere til digital video , der er enheder beregnet til dette formål . Med den rette know -how , kan du indstille din VCR kameraet på en computer for at optage video og se båndene via din computerskærm med et par enkle trin .

Du skal bruge:
VCR kamera
. Video capture-kort.
Videoredigeringsprogrammer .
Kompatibel computer .


1 .
Køb en video capture-kort. Denne enhed giver dig mulighed for at tilslutte en videobåndoptager kamera eller båndoptager med normal audio /video -kabler til computeren . Pinnacle 's Dazzle Video Creator Plus er blot en af mange produkter , der passer til dine behov . Denne enhed har video indgange samt S-Video -kompatibilitet.
2 .
Slut videooptagelse kort til din computer . Det vil ske ved at tilslutte kortet til en USB- eller FireWire- port på computeren .
3 .
Installer video capture kortet . Når enheden er tilsluttet , skal du indsætte installations disk , der fulgte med produktet . Installationen Menuen skal poppe op automatisk , men hvis ikke, gå til Denne computer og klik på dit cd-drev til at starte processen . Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen .
4 .
Installer videoredigeringsprogrammer . Nogle video capture-kort kommer pakket med software , som du vil være i stand til at installere med installation disk , der fulgte med kortet . Hvis ikke , har kilder såsom Desktop Video Guide og CNET 's download side ( se Referencer ) lister over gratis og betalings programmer, du kan bruge . Bare klik på download-linket og åbne installationsfilen i din download mappe . Følg anvisningerne på skærmen .
5 .
Slut videobåndoptageren kameraet til din computer . Sæt i videoen kabler, der kommer fra kameraet til indgangene på video konverter , som du ville gøre, hvis du var at tilslutte videobåndoptageren kameraet til dit fjernsyn . Tænd for kameraet , når kablerne er tilsluttet .
6 .
Start dit videoredigeringsprogram . Når programmet er åbent , vil du være i stand til at optage video via programmet og gem det på din harddisk . Med de fleste programmer , vil du klikker på " Filer , Capture " eller " Fil , Import "for at komme til skærmen for at importere din video . Klik optage på redigering program og spille på videobåndoptageren kameraet . Din video skal spille på skærmen . Når processen er færdig , skal du klikke stop på kameraet og klik på optage-knappen igen for at afslutte . Endelig vil du blive bedt om at navngive din oprettede fil , som du derefter kan se fra enhver computer .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller hk 74 blækpatroner 

Kommentarer

Code:
change