hvordan man kan gemme hukommelse

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-05

Digital hukommelse bruges til at gemme en overflod af personlige oplysninger til folk over hele verden . Regnskaber , backup programmer , MP3 samlinger og databaser er ofte bakket op på eksterne harddiske og andre digitale hukommelsesenheder , så oplysningerne er sikkert fra korruption eller nedbrud på det primære system . Mens digitale hukommelse er nyttige til dette formål , skal der udvises forsigtighed for at sikre, at den digitale hukommelse ikke bliver beskadiget . Lagring hukommelsen korrekt kræver ideelle temperatur og opbevaring for maksimal effektivitet .

Du skal bruge:
Beskyttelseshylster eller emballage
. Sikker opbevaringsplads.
Luftfugter eller affugter ( afhængig af forholdene ) .


1 .
Hold digitale hukommelse beskyttet i den originale emballage eller en beskyttende hylster . Den originale kasse fungerer godt , fordi det kommer med skumindlæg designet til at passe din lagringsenhed perfekt . Dette er ikke kun med til at forhindre stød , men forhindrer også overskydende støv fra indsamling inde i hukommelsen enheder .
2 .
Placer hukommelse enheder i et sikkert sted , som kun du har adgang til med henblik på at forhindre risikoen for tyveri eller hærværk . Digital hukommelse er værdifuldt, og indholdet på hukommelseskortet enhed kunne være noget værd til en anden , afhængigt af indholdet . Kontrol af hvem der har adgang til hukommelsen enheder, vil forhindre dem i at fare vild .
3 .
Kontroller temperaturen på dit lagerplads . Ekstreme temperaturer kan beskadige digitale hukommelse , selv om det ikke er i brug . Hold rummet omkring 70 grader Fahrenheit hvis det er muligt , men undgå temperaturer lavere end 50 eller højere end 82 grader .
4 .
Brug befugtningsapparater eller affugtere , som er nødvendige , for at holde luftfugtigheden i dit lager plads omkring 50 procent . En højere mængde luft fugtighed kan forårsage, at indersiden af din hukommelse enheder til at blive fugtig , som fører til skader . Lavere fugtighed vil sandsynligvis skade din hukommelse gennem elektrostatisk afladning.


Previous:nothing Next:ISO-standarder for mikrochips 

Kommentarer

Code:
change