hvordan man kan lave bogstaver på bærbare tastaturer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-07

Når en nøgle bryder eller falder ned af en bærbar computer , det gør det vanskeligt at bruge den bærbare computer . Dog kan enkelte taster benyttes igen og det er normalt ikke nødvendigt at udskifte hele tastaturet . Denne opgave kan være afsluttet med et par grundmaterialer og eventuelt mindre reservedele

Du skal bruge: .
Computer centrale reservedele


1
grundigt studie . metal plader på tastaturet , der er placeret hvor bogstavtasten engang var vedlagt . Kig efter placeringen af kroge , typisk , er der en placeret på venstre og en på højre side af metalpladen . Det er, hvad lægger nøglen til tastaturet .
2 .
Undersøg de to plastik nøgleelementer for at se, om de er beskadiget eller brudt . Dette er , hvad lægger til bunden af brevet centrale og forbinder den til metalplader på tastaturet . Udskiftning stykker der skal købes fra producenten , hvis de er brudt .
3 .
Find de to plastik pinde på de øverste og nederste hjørne og de to huller i midten af de større plast brik . Kig på den lille plastik stykke , og find de to pinde på toppen og bunden hjørner . Den sticks vil glide ind i hullerne i større stykke . Skub pinde på den lille plastic del ind i åbningen i den store plastic del at lave en enhed .
4 .
Montér metal stænger af plast del i hver side af metalkroge . Metallet kroge er placeret på metalpladen på tastaturet . Tryk ned for at forbinde plastic del til metalpladen .
5 .
fast tryk ned på bogstavtasten , og det vil låse sig fast plastik del .

Tips og advarsler


 • Den største af de to sæt af metal kroge kan vises øverst , nederst , højre eller venstre for metalplader . Afhængigt af computermodellen , kan krogen placering varierer .
 • Sørg for at du har alle de nødvendige dele til at reparere dit tastatur model .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan logge ind i Microsoft Mail -server   

  Kommentarer

  Code:
  change