hvordan man kan nulstille blækniveauerne på en HP Deskjet f4100

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-26

HP DeskJet F4100 printer bruger HP # 21 sort blækpatron og HP # 22 tri -colour blækpatron . Når du har genopfyldte blækpatronerne , vil du ønsker at nulstille blækniveauet . Printeren vil fortsætte med at advare dig om, at blækpatronen er løbet tør for blæk , hvis du ikke nulstille niveauer . Du kan narre printeren til at tro , at du har indsat en ny blækpatron i stedet for den samme patron

Du skal bruge: .
Scotch tape
. Saks.
Printerpapir .


1 .
Vip blækpatron over , så du kan se bunden kobber kontakter . Rør ikke disse kontakter med fingrene . Sørg for , at kontakterne mod bunden af patronen , når blækpatronen er opad.
2 .
Brug en saks til at klippe to stykker tape den størrelse af en af kobber kontakter .
3 .
Placer den første stykke tape på den sidste kontakt i anden række fra venstre på den sorte blækpatron eller farveblækpatronen . Det vil være den syvende kontakt .
4 .
Sæt blækpatronen i printeren . Printeren udfører en justering . Når tilpasningen er udført , skal du fjerne kassetten , og vend det om igen med de kontakter nederst opad.
5 .
Læg det andet stykke tape over toppen kontakt i den anden række fra højre . Det vil være den sjette kontakt til den sorte blækpatron . For farveblækpatronen , placeres stykke tape over toppen kontakt i sidste række til højre , som er den femte kontakt . Placer blækpatronen i printeren og en anden tilpasning vil køre .
6 .
Tag patronen ud af printeren, efter at tilpasningen er sket. Sørg for , at du fjerner den klæbende rester fra kontakten. Placer blækpatronen tilbage i printeren . Blækniveauet vil nu vise fuld .


Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne quad core desktop 

Kommentarer

Code:
change