hvordan man kan opgradere en ati grafikkort

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-26

Deres kombination af stærke kort og effektiv rendering kapaciteter har gjort ATI grafikkort en favorit blandt spillere og enhver, der bruger intensive videobehandling programmer . Men nogle gange , du har brug for mere strøm. I dette tilfælde , opgradere dit ATI grafikkort . Uanset om du opgraderer dit ATI kort eller gå med en anden leverandør , modernisering processen er den samme

Du skal bruge: . .
Skruetrækker


1
Change grafikken vises på din computer til "Standard VGA " ( gå ind i Kontrolpanel til at gøre dette) . Under " Display, "sæt den til " Standard VGA ". som er 640 x 480 pixel. Klik på " OK "eller " Set " for at gemme ændringerne. Lukke dit system .
2 .
Åbn din computer sag ved at fjerne tilfælde skruer med en skruetrækker . I de fleste tilfælde , kan disse alle findes på bagsiden . Fjern skruerne og læg dem i en lille skål eller fad , så du ikke mister dem . Nyere sager har "adgang paneler " , der giver dig mulighed for lettere at nå ind i systemet . Disse er normalt holdes på plads med en enkelt fingerskrue . Fjern skruen og åbne sagen.
3 .
Ground selv at undgå utilsigtet statisk elektricitet . Røre ved en metalgenstand , f. eks et skrivebord eller en stol . Dette vil sprede eventuel statisk elektricitet , som kan blive bygget op i kroppen , hvilket kan beskadige følsomme computerens komponenter.
4 .
Fjern skruen på bagsiden af kortet , der sikrer det til sag . Løft forsigtigt kortet ud af åbningen .
5 .
Sæt dit nye grafikkort ind i åbningen. Tryk godt ned for at sikre, at det er hele vejen indFastgør kortet til systemkortet med en skrue .
6 .
Sæt computerens kabinet dækning . Fastgør med skruer . Tilslut enhver periferiudstyr og stik i computeren.
7 .
Boot op på systemet . Installeret ny software, der fulgte med dit grafikkort.

gode råd og advarsler


 • Du kan også købe antistatisk håndledsbånd , der giver dig mulighed for at sikkert arbejde omkring elektronik .
 • Efter lukker ned , skal du vente omkring 15 minutter, før du åbner sagen , således at kortene inde til at køle ned .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan bremse cpu hastighed   

  Kommentarer

  Code:
  change