hvordan man kan opgradere hukommelsen i min Compaq Presario 1200

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-07

Opgradering af hukommelse på din Compaq Presario 1200 er en fantastisk måde at fremskynde din bærbare computer . Hvis din bærbare er i god form , men kører ikke så hurtigt som du gerne vil , opgradering af hukommelsen vil mindske belastningen tid og giver dig mulighed for at køre programmer hurtigere , afspille film med færre afbrydelser , og indlæse dine musikfiler på kortere tid . Opgradering af hukommelsen vil også mindske den tid , det tager dit operativsystem at starte op
1
Strøm ned din bærbare computer og tage alle kabler er sluttet til computeren . Vend den bærbare computer , så det vender mod dig .
2 .
Skub batteridækslet , som ligger uden for batterirummet i forreste hjørne af den bærbare computer , skal du trække ned for at fjerne det . Tilt din bærbare computer til højre bare en lille smule til at starte skubbe batteriet ud af batteribåsen .
3 .
Lås batteriet og forsigtigt fjerne det fra den bærbare computer.

4 .
Vend den bærbare computer på hovedet og placere bærbare computer, så den side , der åbner op er modsat dig .
5 .
Fjern skruen fra højre side af hukommelsesmodulet dækslet , placeret i nederste venstre hjørne af din bærbare computer .
6 .
Løft og fjern dækslet til hukommelsesmodulrummet .
7 .
Skub fastgørelsesklemmerne på den korte side af hukommelsesmodulet forsigtigt væk fra hukommelsesmodulet . Hukommelsesmodulet vil vippe lidt opad .
8 .
Træk hukommelsesmodul forsigtigt væk fra den bærbare computer for at fjerne det .
9 .
Slide det nye hukommelsesmodul i hukommelsesmodulet slot og skub fastgørelsesklemmerne ind mod hukommelsesmodul . Hukommelsesmodulet vil sænke og låse på plads .
10 .
Placer hukommelsesmodulet dækslet tilbage på hukommelsesmodulet bugten .
11 .
Skru skruen på højre side af hukommelsesmodulet at fastgøre hukommelsesmodul dækslet til den bærbare computer .
12 .
Drej skærmen til højre side opad .
13 .
Sæt batteriet i batteribåsen placeret i forreste højre hjørne af dit Compaq Presario 1200 laptop .
14 .
Placer batteribåsen låget lige under ydersiden af batterirummet og løfte det op indtil det låser på plads .

gode råd og advarsler


 • Pres ikke for hårdt på din hukommelse modul, når du indsætter det i hukommelsesmodulet slot . Presser for hårdt ned , kan gøre hukommelsesmodul eller stik til hukommelsesmodul ubrugelig .
 • Forsøg ikke at opgradere hukommelsen modulet , mens computeren er enten på eller i dvaletilstand . Hvis du gør dette kan få computeren til at blive ustabil eller ubrugelig .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne på alt-i - én HP officejet j3640   

  Kommentarer

  Code:
  change