hvordan man kan overføre random access memory

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-22

Random Access Memory , bedre kendt som RAM , er hukommelse computeren bruger til at øge hastigheden for dataoverførslen . Hurtigere hastigheder er mulige med gode RAM , fordi RAM eliminerer behovet for Central Processing Unit ( CPU ) til at få fat i de data, den har brug direkte fra andre hardware som din harddisk . RAM kan mislykkes eller bliver utilstrækkelig til de programmer, du vil køre . Du kan overføre RAM fra én computer til en anden for en grundlæggende opgradering , så længe RAM er kompatibel med begge maskiner . Dette kan eliminere behovet for at købe helt nye ram i nogle tilfælde .

Du skal bruge:
Mini skruetrækker
. Philips skruetrækker .
Jordforbindelse rem .

Overførsel fra Laptops


1 .
Tag den bærbare computer og lukke den ned , hvis du ikke allerede har gjort det .

2 .
Sæt den bærbare computer på en flad overflade på hovedet . Tag batteriet ud. Flip den bærbare computer tilbage over og åbne det op .
3 .
Tryk på knapperne eller trække klip i eller i nærheden af øverste række af taster på tastaturet for at frigøre tastaturet . Vend tastaturet over mod dig for at se de dele nedenunder .
4 .
Fjern emner som din trådløse antenne og vagt plader , der kan være i vejen for at få adgang til RAM . På nogle bærbare computere , kan du få adgang til RAM , så snart tastaturet er slukket .
5 .
Skub ud klippene holder RAM på plads . RAM bør poppe op automatisk , hvis korrekt frigivet .
6 .
Træk RAM på den vinkel, hvor det dukker op , holder fast i siderne af RAM .

7 .
Gentag alle trin for den anden bærbar .
8 .
Skub RAM fra den første bærbare computer i RAM slot i den anden bærbar . Tryk forsigtigt ned , og sørg for klippene snap på plads til at holde RAM . Indsætte nye RAM , du måtte have i den første bærbare computer , hvis det ønskes .
9 .
Udskift vagter , trådløse adaptere , og andre dele , der blokerede RAM adgang . Fastgør tastaturet .
10 .
Vend den bærbare computer over og udskifte batteriet .

Overførsel i Desktops


1 .

Sluk og tag din computer .
2 .
Åbn sagen . De fleste tilfælde har en aftagelig side , der holdes på plads af skruer . Andre har en udløserknap , der giver den side til at komme ned .
3 .
Find RAM på bundkortet . Det normalt er placeret for enden af bundkortet , der sidder tættest på forsiden af dit skrivebord , da bagsiden af computeren normalt er der, hvor andre kort skal sidde . Det er den eneste stykke hardware, der vil blive holdt på plads af to klip .
4 .
Skub ud klippene holder RAM på plads . Træk RAM lige ud .
5 .
Gentag alle trin for den anden skrivebordet . Indsæt RAM fra den første maskine til den anden skrivebordet , og sørg for klip sikker . Placere ny ram, du måske har for første skrivebordet i denne maskine , hvis det ønskes . Læg siderne af desktops tilbage på .

gode råd og advarsler


 • Mange modeller af bærbare sted RAM i bunden af maskinen . På disse bærbare computere , er alt du skal gøre skrue en beskyttende panel for at få adgang til RAM . Efter det, er de skridt at tage ud og indsætte RAM det samme. Processen beskrevet her beskriver de mere komplicerede metode RAM overførsel .
 • Computere kan overføre farlige mængder af elektricitet . Bære en grundstødning rem for at forhindre stød .


 • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter bundkortet på HP pavilion a210n   

  Kommentarer

  Code:
  change