hvordan man kan reparere en Dell Latitude c640 , at lukker ned

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-24

En Latitude C640 er en bærbar computer fremstillet af Dell . Den mest almindelige årsag en bærbar computer lukker ned uventet er på grund af overophedning , som kan opstå, når den bærbare computer bliver for varm . Dette problem kan opstå , fordi de ventilatorer uretmæssigt arbejder . Rengøring af fans kan hjælpe med at sikre de arbejder korrekt . Hvis de fans der stadig ikke er køling den bærbare computer , kan en afkøling pad være installeret under den bærbare computer for at undgå overophedning

Du skal bruge: .
Trykluft
. Klud.
Sprit .
Afkøling pad .


1 .
Sluk Dell Latitude C640 laptop. Træk stikket til strømforsyningen .
2 .
Fjern Dell lithium -ion batteri . Skub batterilåsen i bunden af den bærbare computer . Når batteriet er låst op , løfte batteriet ud af batteriet boligenheden .
3 .
Placer computeren med forsiden nedad på en flad overflade .
4 .

Find fan risten . Ventilatoren rist placeres over fan . Ventilatoren vil være synlig , hvis man kigger gennem risten .
5 .
Spray komprimeret luft i risten til at rengøre ventilatoren . Fortsæt rengøring indtil støv oprustning i ventilatoren er ikke længere synlig .
6 .
Fugt en klud i koldt vand . Tør blæseren risten for at fjerne alt støv . Hvis der er oprustning på risten , som ikke fjernes med vand , fugte kluden med en lille mængde sprit . Tør rester .
7 .
Skub batteriet tilbage i batteriet boligenheden . Sæt strømforsyningen i den bærbare computer . Tænd den bærbare computer på .
8 .
Placer en afkøling pad under Dell Latitude C640 bærbar computer, hvis det fortsætter med at lukke ned . Sæt afkøling pad til USB- porten på den bærbare computer . Når den bærbare computer tændes , vil afkøling pad ventilator begynder afkøling i bunden af den bærbare computer .


Previous:nothing Next:hvordan man ser hd kabel på en pc 

Kommentarer

Code:
change