hvordan man kan reparere en HP LaserJet 3015

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

HP LaserJet 3015 har mulighed for at udskrive op til 15 sider i minuttet . Printeren giver sort og hvid udskrifter og kan scanne , kopiere eller faxe dokumenter . At drage fordel af printerens fulde evner , skal du installere hele software-pakke , som findes på printerens installations disk , på din computer . Skal du også slutte printeren til computeren med et USB- kabel og tilslut en arbejdsgruppe telefonlinje til printeren til at sende faxer

manglende tekst i Udskrifterne


1 .
Klik på " Filer "eller den Windows-ikonet øverst i det dokument, du udskrevet . Vælg " Print Preview " fra menuen og sørg for de manglende dele af dokumentet vises i preview .
2 .
Åbn printerens frontdæksel og fjerne tonerkassetten , være omhyggelig med at hold den oprejst med begge hænder . Fjern eventuelle tape fra ydersiden af patronen , derefter geninstallere den i printeren .
3 .
Udskriv en konfigurationsside ved at trykke på printerens " Menu /Enter " knappen , og brug derefter pilene til at markere " Rapporter " på printerens display og tryk på " Menu /Enter " igen . Brug pilene til at markere " Config rapporten , " og derefter trykke på " Menu /Enter ".
4 .
Vent, indtil printeren til at generere konfigurationssiden . Analyser siden , og erstatte printerforbrugsvarer , herunder toner , der er rapporteret som lav .

Papirstop


1 .
Tryk på udløseren på forsiden af printeren , og løft op på topdækslet . Fjern tonerkassetten ved at trække på den indbyggede håndtag , så læg den under et ark papir .
2 .
Træk nogen stak stykker papir , og pas på ikke at rive papir . Udskift tonerkassetten , og luk printerens topdæksel .
3 .
Træk op på papirbakken dæksel og trække alt det papir inde i skuffen . Flyt papirstyrene til midten af bakken , og derefter trykke på fanerne på begge sider af den indvendige side af skuffen , og træk skuffen ud fra printeren .
4 .
Nå i papirmagasinet 's sprækken og trække enhver stak stykker papir . Indsæt bakke , så den klikker på plads , så erstatte papiret inde i bakken og justere papirstyrene til størrelsen af papiret .


Previous:nothing Next:hvordan du foretager fejlfinding af hp 930c 

Kommentarer

Code:
change