hvordan man kan reparere & reink hk patroner

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-24

Mange moderne printere er solgt til en meget lav pris . Hvad de fleste brugere ikke til at indse , er , at virksomhederne forventer at gøre det meste af deres overskud i salg af blækpatroner , at du løbende nødt til at erstatte . Nogle blækpatroner fejl før de løber tør for blæk . Andre løber tør for blæk , men du kan genopfylde dem for mindre end det koster at købe en ny blækpatron

Du skal bruge: .
Printer brugermanual
. Blød klud .
Varmt vand eller isopropylalkohol .
Avis eller køkkenrulle .
Refill blæk kit kompatibel med din printer .
Hot lim pistol og limstifter .
Craft stick .


1 .
manuelt rense HP blækpatroner . Fjern blækpatronerne fra deres hylstre , at følge instruktionerne i printerens manual . Våd blød klud med varmt vand eller isopropylalkohol . Placer kobber kontakterne mod våd klud i flere sekunder og tør dem derefter kontakter for at fjerne enhver træsko eller tørret blæk . Lad patronen tørre .
2 .
Læg flere lag avis eller køkkenrulle over dit arbejde overflade . Arbejde i løbet af denne beskyttet overflade på alle tidspunkter.
3 .
Åbn blæk refill kit , der er kompatibel med din printer . Fjern blæk containere , sprøjten og vejledningen .
4 .
Brug de instruktioner , der følger med refill kit til at finde blækket indløb point . Nogle HP blækpatroner har en pose , men de fleste har en hård sag , der skal gennemtrænges . Under mærkaten etiketten , er på toppen af patronen eller i bunden af patronen de mest almindelige steder at injicere genopfylde blæk ind i patronen . Kig efter en depression , hul eller boble i disse områder .
5 .
Brug tommelfingeren bor i blækket refill kit til at forstørre blækket påfyldningshullet , hvis det er relevant for din type patron .
6 .
Poke skarp spids af sprøjten i blækket beholderen . Træk stemplet opad for at fylde beholderen med den angivne mængde blæk .
7 .
Poke spidsen af sprøjten i blækket påfyldningshullet på din HP patron med henvisning til vejledningen, der fulgte i dit kit til at sikre, at du placerer den rigtige farve blæk i den rigtige rum . Skub stemplet langsomt at frigive blæk ind i svampen , der er inde i HP blækpatroner .
8 .
Forsegl hullet til blæk fjorden , hvis vejledningen angiver dette er nødvendigt . Brug en DAB af varm lim til at dække åbningen og bredte det helt over hullet med en træ håndværk pind . Hvis du ikke har forstørre hullet i Trin 5 , har du sandsynligvis ikke brug for at forsegle påfyldningshullet på dette punkt .
9 .
Rens eventuelt overskydende blæk ud på ydersiden af HP blæk patron og tørre kobber kontakterne på patronen efter samme procedure som i trin 1 . Geninstaller patronen ved at vende den fjerne proces, der anvendes i trin 1 .

gode råd og advarsler


 • Forskellige typer af HP-printer patroner vil have lidt forskellige designs , men vil følge samme generelle procedurer for rengøring , reparation og genpåfyldning .
 • Hvis din HP printer kan ikke genkende genopfyldt patron , kan du manuelt tilsidesætte sensorsystem .
 • Rør ikke kobber kontakterne på HP blækpatron med fingrene eller hud .
 • Brug en genopfyldt patron i din HP printer , kan ugyldiggøre producentens garanti.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan scanne med HP 6310   

  Kommentarer

  Code:
  change