hvordan man kan scanne med HP 6310

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-23

HP 6310 All -in-One printer kan du udskrive , scanne , faxe og kopiere med en enkelt maskine . Når printeren er sluttet til din computer , scanning af dokumenter tager få minutter. Konvertere alle papirudgave papirarbejde i en elektronisk version til e-mail eller arkiveringsformål . Du kan bruge HP 6310 til at scanne din familie fotos til arkivet dem for nem adgang til dele dem år fra nu
1 .
Placer dokument, du vil scanne på scannerens glasplade . Placer dokumentet med forsiden nedad og line det op i forreste højre hjørne af scannerens sengen . Alternativt , skal du placere dokumentet med forsiden opad i arkføderen skuffen.
2 .
Tryk på "OK "i " Scan til " menuen for at scanne dokumentet til standardprogrammet . Tryk på venstre piletast for at navigere i menuen for at vælge det program, du vil bruge til at scanne dokumentet . Tryk på "OK ", når den korrekte anvendelse vises på displayet .
3 .
Gennemgå preview billedet , når det vises på din computers skærm . Tryk på " Accepter "for at gemme filen . Tryk på " Annuller " på printerens tastatur for at stoppe scanningen , hvis nødvendigt.


Previous:nothing Next:hvordan man kan slukke for nummeret låsen på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change