hvordan man kan spille computer lyde gennem tv

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-27

Bærbare computere bruger indbyggede højttalere til at skabe deres lyd , mens stationære computere tilsluttes direkte til små højttalersystemer . Men det er muligt at sende lydsignalet fra en computer til en ekstern kilde , herunder et tv . Selv forbinder lyden kommer ikke til at sende video-signal, vil du være i stand til at nyde den computer lyd via tv'ets indbyggede højttalere

Du skal bruge: .
RCA -lydkabel med en 3
5mm ende .


1 .
Frakobl alle højttalere eller hovedtelefoner aktuelt er tilsluttet til computeren . Du skal bruge denne forbindelse port til fastgørelse af fjernsynet.
2 .
Sæt den 3. 5mm ende af kablet i " Line Out " -port på computeren . Denne funktion er tilgængelig på både stationære og bærbare computer -systemer . På den ene ende af kablet er en 3,5 mm tilslutning (dette er den samme størrelse som en hovedtelefonstik , der er sat ind på din bærbare lydenhed ) . Den anden ende af kablet deler sig i to RCA tilslutninger . Den ene er rød og den anden er hvid . Disse bruges sammen med de røde og hvide audio tilslutninger på et fjernsyn .
3 .
Slut RCA enderne af 3,5 mm audio kablerne ind i " Audio In " havne på tv .
4 .
Power på tv og tryk på " Input " knappen på fjernbetjeningen. Vælg den videoforbindelse audiokablerne er hooked op med (der er en videoforbindelse port, som du ikke bruger siden til lyd -forbindelser) . Når det er valgt , skærmen forbliver sort på TV , men lyd begynder at spille via tv- højttalere .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overclocke en Intel Pentium E2160 c 1.8GHz 

Kommentarer

Code:
change