hvordan man kan tilslutte en cd-brænder til et bundkort

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

Hvis du har en computer uden en CD-brænder , er du glip af en chance for at skabe dine egne data og multimedie -diske . En cd-brænder kan du oprette sikkerhedskopier af vigtige data og filer , oprette din cd lyd-eller MP3 -diske og endda brænde film, du kan spille i en dvd- afspiller .

Installation af en cd-brænder , er ikke så svært , men du behøver nogle grundlæggende viden om edb- hardware og evnen til at bruge en skruetrækker . Så i stedet for at betale en butik for at gøre arbejdet for dig , skal du installere CD-brænder dig selv i cirka en halv time .

Du skal bruge :
Phillips # 2 skruetrækker
. IDE data fladkabel .
Anti-statisk armbånd .


1 .
Sluk computeren og tag AC adapteren og andre kabler fra det . Anbring computeren på et plant og stabilt underlag .
2 .
Fjern skruerne fra bagsiden af den computer, der holder til højre panel dækslet på plads. Fjern lågen til og sæt det til side .
3 .
Find en åben 5,25- tommers bugt i toppen af computeren . Nå ind gennem den bageste del af bugten , og skub plastic dækslet ud foran på computeren .
4 .
Kontroller jumperen på bagsiden af cd-brænderen er i master indstillingen. Diagrammet på toppen af cd'en forfatter , og derefter placere plastic jumper over det korrekte sæt af stifter , hvis nødvendigt.
5 .
Skub cd-brænder i det åbne bugten på computer , indtil skruehullerne på drevet bringe med skruehullerne i montering bugten slot . Indsæt skruer , der fulgte med cd-brænder i hullerne , og spænd dem med Phillips skruetrækker .
6 .
Find en ledig 1,5- tommers Molex strømstik fra strømforsyningen og sætte det ind i den firkantede adapteren havnen af samme størrelse på bagsiden af cd-brænder -drevet .
7 .

Skub den sorte stik adapter på IDE båndkablet på pin blokken på bagsiden af cd-brænder . Sørg for, at hullerne i kabelstik afstemning med benene på drevet og tryk stikket på plads .
8 .
Tryk på den blå stik på IDE fladkabel i en tilgængelig IDE slot på bundkortet ( på de fleste bundkort der er to) . Hvis begge IDE slots er åbne , bruge den blå . Tryk på kabelstik helt ind i bundkortet slot .
9 .
Sæt lågen og fastgør det med skruer . Sæt computeren tilbage i sin oprindelige placering og tilslutte alle kabler . Tænd for computeren .
10 .
Opsæt nye CD brænder i BIOS ( se din computer eller bundkort manual for specifikke instrukser) . Genstart computeren . Dit operativsystem skal afsløre den nye CD brænder og automatisk konfigurere den til brug .

gode råd og advarsler


 • Bær en anti-statisk armbånd, når du arbejder inde i computeren for at forebygge skader , der måtte opstå som følge af statisk elektricitet .
 • På de fleste computere , kan du få adgang til BIOS ved at trykke på " Slet "eller " F1 " tasterne , så snart du ser den første boot -skærmen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en Dell Latitude c640 , at lukker ned   

  Kommentarer

  Code:
  change