hvordan man kan tilslutte et tastatur til en computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-10

Et keyboard hjælper en bruger drive og styre en computer ved at skrive kommandoer og er en nødvendig komponent. Selv om de fleste stationære computere er udstyret med et tastatur , skal du sætte den i, og slutte enheden til computeren første gang du bruger det . Undersøg stikket før tilslutte tastaturet på computeren for at finde den specifikke type forbindelse
1 .
Undersøg stikket på tastaturet , der vil blive sluttet til computeren . Et rektangulært formet stik er et USB-kabel , en rund forbindelse er en PS /2 kabel . Mange tastaturer er udstyret med begge typer .
2 .
Find den relevante port på bagsiden af computeren. Mange computere er udstyret med en PS /2 port og USB- porte . Men , ældre computere typisk ikke har en USB- port . Hvis computeren ikke har en USB-port og tastaturet har et USB -kabel , skal du købe en adapter fra en elektronik butik for at forbinde tastaturet til computeren .
3 .
Sæt enden af tastaturkablet i den rigtige port på bagsiden af computeren . Computeren skal automatisk genkende en USB- forbindelse . Hvis tastaturet bruger en PS /2 forbindelse , vil du sandsynligvis nødt til at genstarte computeren for tastaturet forbindelsen skal aktiveres .
4 .
Genstart computeren , hvis du bruger en PS /2 tilslutning til tastaturet . Tastaturet chauffører vil installere , når computeren genstartes .
5 .
Installer enhver enhedsdrivere , der følger med tastaturet , såsom gaming knapper eller medier kontrol. Placer tastaturet installeringsdisken i computerens diskdrev , følg vejledningen på skærmen for at installere driverne . Fjern disken , når installationen er færdig.


Previous:nothing Next:hvordan du indstiller en adgangskode på en belkin trådløs g router f5d7230 -4 ver 7000 

Kommentarer

Code:
change