hvordan man kan uploade faxnumre til en skarp fokus -6700

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-23

FO -6700 er en alt -i-¨¦n printer , scanner og fax maskine, der fremstilles af japanske elektronikvirksomhed Sharp . Maskinen har en hukommelse til at opbevare 200 speed- dial og 48 " Rapid-Dial " -numre , der let kan programmeres via kontrolpanelet . Denne tidsbesparende funktion betyder, at brugerne ikke behøver at huske regelmæssigt anvendte numre, og kan i stedet trykke på en kort sekvens af knapper på fronten af maskinen . Spare en speed- dial eller hurtig-dial nummer vil kun tage et par sekunder
1 .
Tryk på " Function "-tasten og tryk på " 3 ".
2 .
Indtast " 0 "Og derefter " 1 ".
3 .
Tryk på " 1 ".
4 .
Tryk på en "hurtig" tasten på højre side af maskinen til at tildele en hurtig -dial nummer . Alternativt kan du trykke " Speed Dial " og derefter et nummer ( for eksempel " Speed Dial " og derefter "1 " ) så " Start " for at tildele en speed- dial .
5 .
Indtast faxnummer ( op til maksimalt 60 cifre , herunder pauser ) . Tryk på " Clear " tasten , hvis du laver en fejl . Tryk og hold " Genopkald "-tasten i 2 sekunder for at indsætte et mellemrum .
6 .
Tryk på " Start "-tasten .
7 .

Indtast et navn til den hastighed-dial eller hurtig-dial nummer med bogstavet post taster på højre side af maskinens kontrolpanel . For eksempel , " Head Office ".
8 .
Tryk på " Start "-tasten .
9 .
Tryk på " 2 ".

10 .
tilbage til Trin 4 for at tilføje et andet nummer . Tryk på "Stop ", indtil den tid og dato vises på maskinens LCD display for at bekræfte og afslutte .


Previous:nothing Next:instruktioner til Microsoft Intelli - type tastatur 

Kommentarer

Code:
change