hvordan man laver en bærbar computer til en videooptager

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-04

En videobåndoptager har to primære funktioner. Den første er at afspille VHS -bånd og den anden er at registrere programmering . Selv om der er ingen måde at der faktisk spille VHS -bånd på en bærbar computer uden en egentlig videoen , er det muligt at optage programmering med den bærbare computer . For at gøre dette skal du have en tv- tuner kort installeret . Dette kort sikrer din computer er i stand til at forbinde til en ekstern tv- kilde , såsom en kabel-eller satellitmodtager

Du skal bruge: .
tv-tunerkort
Driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .
Koaksialkabel .


1 .
Tilslut den eksterne tv- tuner -kort til en USB -port på den bærbare computer . Der er udvidelseskort slot TV -tuner kort, men disse er ofte dyrere og mere tidskrævende at installere .
2 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren . Når installationsguiden belastninger på skærmen , skal du følge anvisningerne for at installere driveren på computeren . Genstart computeren , når installationen er færdig ( hvis påkrævet ).
3 .
Skub driverinstallationen CD fra den bærbare computer, og derefter indsætte software installations-cd'en . Klik på " Næste " på installationsskærmen velkomst side , så accepterer slutbrugeren aftale . Klik på " Næste " to gange mere , vælg derefter " Install ", og softwaren installerer på computeren .
4 .
Slut udenfor tv- signalet til tv -tuner kortet via koaksialkabel . ( Sæt koaksialkabel i " Out " -porten på kabel /satellit -modtager , sæt derefter den anden ende af kablet i " I " -porten på tv-tunerkort . )
5 .
Start software, du lige har installeret , skal du vælge den station, du ønsker at se , og klik derefter på " Record ". Den software nu registrerer indhold , det samme som et standard video .


Previous:nothing Next:sammenligning af core 2 quad & Core 2 Extreme 

Kommentarer

Code:
change