hvordan man laver en høj kvalitet projektor skærm

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-05

Det gode ved at opbygge din egen høj kvalitet projektor skærm er , at du kan bygge det den størrelse , du ønsker. Dagens HD fjernsyn kan fange en 1. 78:1 billedformat display . Digitale projektorer kan gøre det bedre end at med den rette plads på skærmen. Hvis du virkelig ønsker at gøre din hjemmebiograf skærm noget særligt , så prøv dette projekt . Det er en 2. 35:1 aspekt biograf proportionerede lærred , som hænger lige på væggen som et billede

Du skal bruge:
3 plader , 1 af 4 af 96 inches
. 2 stykker krydsfiner , 2 fødder med 2 fødder ved 1 /2 tommer tyk .
Boremaskine med Phillips skruetrækker bit .
1 kasse drywall skruer , 1-1/8 inches lang .
1 kasse drywall skruer , 1 tomme .
Æske med hæfteklammer , 1 /2 tommer dyb .
Staple Gun .
Hvid blackout klud ( gardiner ) , 3 meter med 54 inches lang .
Rundsav .
Hammer .
Hobbykniv eller skarpe saks .
Hastighed firkantede og blyant .
24 meter 3 /4 tommer brede firring strimler .
Udfør søm .
Sort maling .
Skærm eller projektor maling og 3- tommer brede pensel .


1 .
Skrue lang 1- af -4 brædderne sammen , den ene oven på hinanden . Mark enderne med den hastighed pladsen og blyant tæt på begge ender . Trim enderne torvet med rundsaven ved at skære langs den hastighed pladsen varemærker . Skær de resterende bestyrelse i to 44- tommer lange stykker til siderne .
2 .
Marker 2- af -2-fods krydsfiner diagonalt fra hjørne til hjørne . Skær bestyrelser med halvdelen til lave fire 1- fods krydsfiner trekanter .
3 .
Læg de to 96- tommers brædder fladt og parallelle med hinanden . Læg 44- tommer bestyrelser i enderne af de lange brædder til at danne et rektangel 103 . 5 inches med 44 inches . Læg de fire krydsfiner trekanter på hjørnerne , hvor siderne , top og bund stykker mødes . Skru trekanter i hjørnerne med otte 1- tomme skruer for hver trekant .
4 .
Læg den hvide blackout gardin klud på en ren flad overflade . Blackout klud kaldes også gardin opbakning og er lavet for at overdøve lys . Du kan finde den på de fleste stof butikker . En 3- yard lange stykke vil være 108 inches lang, 54 inches lang . Sørg for at du får den 54- tommers bredde . Læg træ rektangulære ramme på toppen af den hvide blackout klud .
5 .
Stræk blackout klud over træramme . Stræk og korte enderne af kluden over rammen og korte i ryggen . Start med at hæftning på begge sider af hjørnerne og midten på alle fire sider . Halver hver plads mellem hæfteklammer og tilføje flere hæfteklammer . Træk ikke hårdt på kluden før hæftning , indtil der er en dagligvare modsatte , hvor du trækker . Arbejde langsomt , så spændingen er anvendt jævnt rundt om hele rammen og mørklægning klud strækker meget stramt og glat .
6 .
Paint de ¾ tommer firring strips sort og søm dem på alle fire sider af rammen med finish negle til at skabe en grænse . Trim banerne i hjørnerne og røre op med sort maling
7
Hæng skærmen på væggen . opsætte projektoren og teste det . Hvis du er utilfreds med klarheden i billedet eller refleksionsevne af overfladen , kan du altid male stoffet skærmen med projektion maling eller et produkt som Screen Goo , der vil give dig en mere reflekterende finish . Det er tilgængeligt fra maling specialbutikker eller online .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller chippen på en printer patron 

Kommentarer

Code:
change