hvordan man laver en pc hurtigere med ram

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-17

Random access memory ( RAM ) er en type computerhukommelse , der tillader at der skrives data til og fra den centrale processor (CPU ) . RAM er afgørende for at køre dit styresystem og computer -programmer . Når du åbner et program , som computeren bruger RAM til at køre softwaren . En mangel på RAM fører ofte til træg computer ude af stand til at åbne store programmer eller køre dem ordentligt . Det er vigtigt at bemærke, at der er forskellige typer af RAM og de er typisk ikke kompatible med hinanden . Instruktionsbogen til din computer bør have et afsnit om hukommelsen , med angivelse computerens bestemt type og begrænse .

Du skal bruge:
Computer instruktionsbogen
. Stjerneskruetrækker .
Nye RAM-modul ( r ) .

Desktop


1 .
Sluk computeren , afbrydes alle kabler og komponenter fra tårnet .

2 .
Se manualen om hvordan man kan fjerne sidepanelet på din specifikke computer -model . Der er typisk en lås eller to til at låse et panel eller skruer, der holder det på plads . Efter at have fjernet panelet , sæt det og alle skruer side sikkert .
3 .
Find RAM -moduler monteret i computerens kabinet . De er typisk knyttet til bundkortet , selv . Den nemmeste måde er simpelthen at kigge efter den slot , der allerede indeholder hukommelse . Nogle pc'er har flere slots , nogle har en . Du bør vide, hvor mange din har fra at læse hukommelsen del af manualen.
4 .
Tryk klip holder nuværende RAM- modul til siden forsigtigt at frigøre den nuværende RAM . Fjern det forsigtigt og erstatte det med det nye modul , som er meget blid og forsigtig . Skub de to clips på siderne af hukommelsen bugten op i en låst position for at låse RAM på plads . Gentag processen , hvis nødvendigt at indsætte RAM i den anden hukommelse bugten .
5 .
Saml computeren og stikket alt tilbage i. Start computeren og vent på, at operativsystemet indlæses. Ved læsning , skal du klikke på Start -ikonet og højre-klik " Computer " eller " Denne Computer ". Vælg " Egenskaber " for at se visse oplysninger om dit system , herunder installeret RAM .

Laptop


1 .
Gennemse brugervejledningen til din computer , indtil du finder afsnittet på hukommelse . Bestil type hukommelse er angivet i manual på dit ønskede beløb.
2 .
Sluk den bærbare computer ud helt og træk stikket ud . Luk låget , vend den og fjerne batteriet .
3 .
Se din instruktionsbog for at finde ud af, hvor dine specifikke laptop holder sin hukommelse . Mens de fleste har adgang på den bærbare computer underside , andre modeller hus RAM under tastaturet . Den manuelle bør fortælle dig , hvor RAM er , og hvordan man adgang til den . Når du har gjort det , fastsat nogen skruer eller dele til side sikkert .
4 .
Skub den aktuelle hukommelse ved at trykke på låse ned eller til siden for at frigøre dem . Fjerne den nuværende RAM og indsat de nye RAM på nøjagtig samme måde som den gamle var derinde . Når indsat , siden klippene kan automatisk svinger tilbage på plads , hvis ikke , skal du trykke dem opad eller indad for at låse den nye RAM på plads . Gentag processen med de andre RAM- bugten og modul , hvis det er nødvendigt .
5 .
Sæt hukommelse bugten dækker og din bærbare computers batteri , før du tænder for maskinen . Indtast setup ved at trykke den ønskede knap på startskærmen . Bekræfte hukommelse ændringer og tryk på " F10 " eller hvad knappen er forpligtet til at gemme indstillingen ændringerne og afslutte setup .

gode råd og advarsler


 • Tag forholdsregler for at opfylde dig af elektricitet i mellem hvert trin . Gøre det ved at røre noget metal bortset fra din computer . Statisk stød kan have en alvorlig skade din computer .
 • På mange computere , kan du skiftevis se din hukommelse oplysninger ved at indtaste BIOS -menuen . Ved start, tryk på knappen i øverste højre hjørne af skærmen . Efter at have set info , skal du trykke på den tilhørende tast for at gemme og forlade opsætningsmenuen .
 • Installér aldrig forkert hukommelse på din computer eller force en memory stick i. Hvis det ikke passer flush , chancer er det er den forkerte slags .


 • Previous:nothing Next:online disk-gendannelse   

  Kommentarer

  Code:
  change