hvordan man opsætter den anden skærm på en bærbar computer i Windows XP

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

Tilføjelse af en ekstern skærm til din bærbare computer kan du enten fordoble din nuværende bærbar skærm eller spejle normalt display i et større format end din indbyggede bærbar skærm . Windows XP har et program som lader dig se to programmer i separate skærme , men du vil måske ikke være i stand til at få to separate skærme inden for samme program , kendt som forlænget display . Kontakte virksomheden , der gjorde den software , du bruger , såsom Photoshop eller Microsoft Office , for at se, om du har brug for ekstra software for at køre en udvidet display .

Du skal bruge:
laptop med DVI- eller VGA -port
. Skærm med DVI- eller VGA -kabel .


1 .
Luk din bærbare computer helt og tilslut skærmen til den relevante port . Enten VGA-eller DVI- porte vil støtte video , så tjek din bærbare brugervejledning for at finde den port på din bærbare computer og finde en kompatibel skærm .
2 .
Tænd den bærbare computer . Vent , mens systemet registrerer og kontrollerer den nye hardware . Følg alle vejledningen på skærmen for at opsætte hardware, så den kommunikerer korrekt med computeren .
3 .
Klik på " Start "og derefter " Kontrolpanel ". Dette er under " Indstillinger " , hvis din bærbare computer er indstillet til at bruge XP i " Klassisk visning ".
4 .
Vælg " Display " og vælg derefter fanen "Indstillinger" .

5 .
Klik på pilen ud for "Vis "for at se listen over tilgængelige skærme . Vælg din eksterne skærm fra listen .
6 .
Klik for at placere en markering i boksen ud for " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ".
7 .
Klik på "OK " for at anvende den nye indstilling .

gode råd og advarsler


  • Hvis du blot ønsker at spejle den samme display på begge skærme , skal du finde displayet omskifterfunktionen nøgle . Dette er en af de F1 til F12 tasterne , og vil blive identificeret af et ikon , der enten ligner en stor skærm ( lidt bøjede åbent rektangel ) eller en bærbar computer ikon og en stor skærm ikon , som normalt er adskilt af en skråstreg . Tryk på " Fn "-tasten og tasten med dette ikon samtidig for at skifte mellem skærmbilleder . På mange computere , er nøglen F5 , men det varierer fra mærke .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opretter forbindelse til web- kameraer     

    Kommentarer

    Code:
    change